Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek az ilyen fiúk? 18\F
18 éves vagyok 70 kiló körül elég szálkás, kicsit kockás has.Jelenleg Judozok,Kickboxoltam,Thai boxoltam,sokat edzzek,de azért túlzásba nem viszem amennyi a tanulás mellett belefér :) (Amúgy jó tanuló is vagyok meg minden nagyképűség nélkül azt mondják helyes is vagyok... :) (Több barátnőm is volt már) Azt vettem észre ha egy lánynak az edzésekről csak bármit is megemlítek, akkor valahogy nem nagyon érdekli.Pedig van egy olyan oka is az sok edzésnek,hogy meg tudjam védeni a barátnőmet. Vagy még mindig jobb lenne ha fociznék??? (Amúgy sokan annak néznek )
Én mindig is felnézek arra akinek van egy kis kiállása és küzdősportol még fiúként is.. Lányok ez nálatok nem így van ??
Hogy tudnék egy lánynál a küzdősporttal bevágódni ? :)
Előre is köszi az értelmes válaszokat :) 18\F
nekem nagyon is tetszenek :)
es foleg a judo megtanithatnal:))
nekem nagyon is tetszenek :)
es foleg a judo megtanithatnal:))
az pozitívum, ha egy fiú sportol, de az nekem már mindegy hogy mit (lehetőleg ne veszélyeset), ezen semmi nem múlik
nem tudok túl sokat a küzdősportokról és csak ezért senki nem jönne be, ez kevés
de ha valaki sportos (azért mértékkel), okos és helyes, az elég jó kombináció és lehet bejönne (ha a személyisége is olyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!