Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az elfogadható korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az elfogadható korkülönbség?

Figyelt kérdés

2015. febr. 17. 12:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én azért kíváncsi lennék rá , hogy ki hány éves itt aki válaszolgat.

Mert egy 15-17 éves lánytól még normális h rajong egy 24 évesért mert ilyen ez a korosztály de fordítva már nem az.

2015. febr. 17. 15:28
 22/25 anonim ***** válasza:

Lilikécske,

igen, tudom, hogy lehet 18 alatt is szerelmes az ember. Sőt, kapcsolata is lehet. Semmi bajom az egymás kezét szorongató 14, 15, 16 évesekkel. Azzal sem, ha a 15 éves kezét egy 17 éves szorongatja.

14 alatt viszont mind jogilag, mind etikai szempontból kezd a dolog kínos lenni. Mert persze, én is voltam szerelmes 12 évesen, majd kiugrott a szívem, amikor az osztállyal mentünk valahova, és pont az a fiú került mellém és fogta a kezem. De kislány voltam ettől még, ő meg kisfiú. Ha egy felnőtt ember 14 alatti gyerekbe szerelmes, az magánügy, egészen addig, amíg távol tartja magát tőle. Ha nem teszi, akkor meg bűncselekmény, etikátlan, elfogadhatatlan. Még akkor is, ha a 12 éves is szerelmes(nek képzeli magát).

Ettől én még emberszámba veszem a 12 évest, tiszteletben tartom az érzéseit, és nagyon remélem, hogy majd a gyerekeim elmesélik nekem, ha szeretnek valakit. Sosem fogom kinevetni őket, megalázni őket vagy lenézni, amiért szeretnek. De ha egy harmincéves pasi elkezd közeledni a 12 éves lányomhoz, akkor fel fogom jelenteni. Akkor is, ha a lányom hisztizni fog. Mert inkább hisztizzen reménytelen szerelme miatt (lesz abból még, de nem is egy, mire felnő...), mint hogy zaklatás áldozata legyen. De ha mondjuk egy helyes 12 éves kisfiúval "járnak", akkor a kisfiú bármikor jöhet hozzánk, a lányom is mehet hozzájuk.

2015. febr. 17. 15:43
 23/25 A kérdező kommentje:
De ha egy mondjuk 17 éves srácnak tetszik a 12 éves lány és nem akarna vele lefeküdni, akkor miért kellene feljelenteni?
2015. febr. 17. 15:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Egy 17 éves kölyköt nem jelentenék fel, de semmi keresnivalója egy 12 éves kislány mellett, és ezt egyértelműen közölném is vele. Leültetném és elmagyaráznám, miért nem lehetséges, hogy ők együtt legyenek. Megpróbálnám megértetni vele, hogy miért kérem tőle, hogy maradjon távol. Meghallgatnám őt is, de nem hiszem, hogy tudna olyat mondani, amitől ez nekem lefogadható.
2015. febr. 17. 15:54
 25/25 A kérdező kommentje:
Miért kellene elküldeni, ha nem csinálnának semmit sem?
2015. febr. 17. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!