Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék túllépni a szakításon?
Már lassan 3 hete szakítottunk egymással majdnem 5 év együtt töltött idő után. Jó barátokként váltunk el, és mindkettőnknek nagyon nehéz volt ez a lépés. Nagyon hiányzik, minden rá emlékeztet. Szinte minden nap beszélgetünk, mert a legjobb barátok is lettünk közben, és tudom, hogy így hiába is akarnám elfelejteni, de nagyon fontosak vagyunk egymásnak. Még mindig reménykedem, hogy kis idő után újra együtt leszünk, mert úgy érzem nekünk egymás mellett a helyünk. Nem tudom lezárni ezt a kapcsolatot.
Próbálok másra gondolni, kicsit elterelni a figyelmemet, de akármerre megyek, előjönnek az emlékek és rettenetesen hiányzik mellőlem.
Mivel tényleg fontosak vagyunk egymásnak, ezért nem is tudnék nem beszélgetni vele, hisz tényleg ő a legjobb barátom is, és amúgy más barátom nem is nagyon van. Nem vagyok az a túlzottan barátkozó típus, inkább otthonülő.
Több egészségügyi problémám is jelentkezett a szakítás óta, gondolom a lelki állapotom miatt. Szeretném ha valahogy tudnék egy kicsit elvonatkoztatni attól a hiánytól amit érzek. Nem tudom mit csináljak.
Sírva váltunk el egymástól, és nagyon nem akart elmenni a közös otthonunkból, de úgy érezte így jobb lesz.
Hogy lehetne enyhíteni a hiányérzetet?
21/L
Sehogy. Szerintem.
Nekem pl nem sikerült 2 hónap után sem, pedig csak 1 év volt, és nem laktunk együtt.
Majd elmúlik magától. De van, hogy ez nagyon sokáig eltart.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Nagyon hálás vagyok érte!
Eldőlt a dolog. Nagyon összevesztünk a mai nap, úgyhogy mostmár nem fogunk beszélgetni egymással, legalábbis egy jó darabig biztos nem.
Remélem igazatok van és valójában túl lehet lépni rajta. Nem marad meg ennyire fájdalmasan. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!