Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán csak én vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Nem tudok párkapcsolatban lenni úgy hogy nem szeretem a másik félt. Nem tudom miért de számomra fontos hogy érezek valamit. Főleg ha ő érez irántam és én iránta nem úgy pláne nem tudnák benne lenni. Pedig sok férfi úgy van párjával hogy nem szereti de mégis vele van. Szexkapcsolatban és ott ahol nem szeretne tőlem komolyat csak dugni abban benne vagyok. De én valamiért nem tudnák hazudni a páromnak hogy szeretlek ha nem érzek olyat...2015. febr. 14. 22:26
1/3 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nem csak te vagy ilyen!
2/3 anonim válasza:
persze ez így van hagyni kell ,de kezdetben biztos szeretted gondolom,és ha nem olyan régi a dolog várj hátha vissza jön az érzés
3/3 Anna126 válasza:
En is teljesen ilyen vagyok! Nagyon reg ota nem volt baratom, pedig helyesebbnel helyesebb fiuk lehettek volna.. de egyszeruen, nem tudok olyan fiura "ugy" ranezni, akibe nem vagyok szerelmes. Mert ha valaki megismeri,hogy milyen szerelmesnek lenni, nem akar majd mast, mert ez annyira kulonleges,hogy nem fogod beerni, egy atlagossal. Az kell,hogy ranezz, vagy gondolj, es a gyomrod liftezzen. Johet akarki, akkor is varni fogosz a szerelemre. Hiszen semmi ertelme altatni a masikat, es idot pocsekolni egy par honapos kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!