Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán mennyire vagy szerencsétlen a szerelemben?
Figyelt kérdés
Nekem a szerencsétlenségem 9/10, a szerencsésségem pedig az a maradék 1...
Na, és nektek?
17l
2015. febr. 11. 16:44
11/22 anonim válasza:
Mivel nem létezik "szerencse", így nem tudok a kérdésre sem válaszolni.
12/22 anonim válasza:
10/10 pedig mindent megteszek, pl. hétvégén is itthon vagyok, nem mászkálok sehova, hogy megtudjanak találni a nők, de még sajnos egyik sem csengetett be,hogy ismerkedne velem. Biztos nem tudják a címem, persze a hivatalos szervek tudják :) Csak tudnám,hogy a csajoknak miért nem adják ki a címem, úgy látszik ezt is magamnak kell majd intéznem.
13/22 anonim válasza:
10-es skálán 11-es sajnos.
Régebben soha nem gondolkoztam azon, hogy leszólítsak valakit, de már belefáradtam a sok pofára esésbe... :(
15/22 anonim válasza:
Nem teljesen világos, hogy ezt skálát milyen módon kéne alkalmazni, de legyen mondjuk 6/10 a szerencsétlenség...
16/22 B st válasza:
Nem hoszem hogy a számok valamitis jelentenének de 10/19 ( halál komolyan mondom )
17/22 Girls are ridiculously shallow válasza:
25 évesen soha nem voltam igazán szerelmes, szóval 0 vagy 10, ahogy vesszük.
19/22 anonim válasza:
10/10 a szerencsétlenségi mutatóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!