Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan illető, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan illető, aki rendelkezik a "melegradar" képességgel, és segítene előrejelezni, hogy van e esélyem, vagy jobb a felejtésen dolgozni?

Figyelt kérdés

Azonos neműbe szerettem bele - sajnos, vagy sem -, nagyon méllyen, és már most tudom, hogy képtelen leszek elfelejteni, mivel ráadásul kolléga, napi szinten talákozok vele.

Úgyhogy jobb lesz tudnom, van e esélyem nála, vagy ki kell találjak ahhoz valamit, hogy elfelejtsem és/vagy átmenjek máshová, hogy ne is lássam.

2015. febr. 8. 23:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Internetes elérhetőségét tudod? Pl fb? Mert ha igen ott is szét lehetne nézni hátha megtudsz valamit."

Tudok, és szétnéztem, ahhol csak tudtam (FB, Google, YouTube), de erre számomra egyértelmű árulkodó jelet aligha találtam. Azt se, hogy van-e valaki, azt se, hogy nincs, azt se, hogy mennyi esély van. Csak annyi, hogy van, amiben vannak közös vonásaink, közel közös hobbi.... de ez itt most pont nem releváns.

Fényképek is vannak róla, igaz, azok nem azok a "publikált" fajták... gondolom most mindenki sejti, hogy mire kell gondolni... és igen, tudom, egy szemét utolsó senki vagyok, hogy még erre is képes voltam, de már túlságosan el vagyok borulva, ezt meg kell értsétek.

Egyébként meg nem tanár, hanem osztálytárs : az órák többségén együtt vagyunk, bár sejtésem szerint egy évvel felettem kéne járnia, mert előző félévben nem találkoztam vele.

Viszont ami nyílvánvaló, hogy van egy barátja/haverja, akiről nem tudom még, hogy szobatárs, egyetemi összetartás, vagy esetleg a legrosszabb számomra... mindenesetre nekem a puszta ottléte gyűlöletet kelt iránta, és méginkább szorongást. Sokszor úgyérzem, sokminden álnokságra is képes lennék, hogy szétugrasszam őket, bármi is van köztük.

2015. febr. 9. 19:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Csak hogy a számokat érzékeld:

Férfiak kb 5%-a meleg.

Ha nagyon szép csávó vagy akkor van kb 40% esélyed hogy bejössz neki ha ő meleg.

Tehát annak az esélye hogy kölcsönös az legfeljebb (ha nagyon szép csávó is vagy) kb 2 a 100-hoz.

Magyarán kb legalább 50 férfinél kellene átlagosan bepróbálkoznod hogy találj egyet akivel ilyesmi lehetséges. Nem éri meg.

Én vagy fél tucatnyiszor voltam ilyen helyzetben. Nem éri meg, úgysem jössz be neki. Fontos hogy ne tulajdoníts túl sok jelentőséget egy-két önzetlen gesztusnak vagy egy mosolynak. Csak rendes ember, azért csinálja max, és nem azért mert tetszel neki. Verd ki a fejedből és kerüld el ha nem akarsz még többet veszteni.

2015. febr. 9. 20:05
 13/13 anonim ***** válasza:
nézd, nem tudok okosabbat írni, ha ő is meleg, és még be is jössz neki, olyan nincs, h ne próbáljon egy picit kezdeményezni nálad. és még figyelned sem kell, mert ezeket egyértelműen érzi az ember. legjobb, ha te semmit nem teszel, egy darabig, és várod, hátha ő lép. ha ne lép, akkor nem az eseted, téma lezárva.
2015. febr. 9. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!