Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a külsőm miatt nem volt még normális kapcsolatom?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,tudom nem nézek ki annyinak,és nagyon alacsony is vagyok,meg vékony is,és nem mondom azt hogy ennyi évesen már komoly kapcsolatnak kéne hogy legyen,csak érdekel a ti véleményetek is,mert tudom hogy nagyon csúnya vagyok és szerintem ezért nem talált rám még a szerelem csak 1-szer és akkor is egy jobb csaj miatt dobtak egy nagy kihasználás után :( [link] #szerelem #egyedül #kapcsolat #párkapcsolat #csúnya #elhagyás #kihasználás #szomorúság #csúnya vagyok.csúnya
2015. febr. 7. 22:47
31/54 A kérdező kommentje:
Fake smile ;) maradjunk csak ennyiben
2015. febr. 7. 23:31
32/54 TallandThin Boy válasza:
Nem a külsőd miatt. És ne idegeskedj, hogy nem volt még kapcsolatod, sok lány van akinek mondjuk még 17 évesen sincs.
33/54 anonim válasza:
Neked tényleg önértékelési zavarod van!! Szép az arcod nagyon! Csak rúzst az dobd ki a kukába ez a 60as évek divatja volt :D Na meg szerintem szőke hajjal nem tudnád levakarni a pasikat magadról! Ha fiatalabb lennék még lehet engem sem! ;)
34/54 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem annyira nagyon nem tetszel
35/54 anonim válasza:
olyan kis cukinak nézel ki..lány vagyok, de úgy megnyomorgatnálak :D
nyugi egyébként, kinézel 15nek, és még szép is vagy. az osztálytársaid azért mondanak ilyeneket, mert nem szeretnek valami miatt (pl féltékenyek, de lehet, hogy csak szimplán kiállhatatlan vagy, ezért...ennyiből nem tudunk semmit a személyiségedről)
komoly kapcsolatra még bőven van időd, az eddigi csalódásodnak semmi köze a külsődhöz. szóval tessék abbahagyni a "jajjderondavagyok" mantrázását, te is tudod, hogy nem :)
kis tanács; tényleg ne használj ilyen erős rúzst, és a szemöldököd ne szedd ennyire vékonyra.
36/54 TallandThin Boy válasza:
Amúgy szép nagyok a szemeid :) Olyan animések.
37/54 A kérdező kommentje:
Miért hány éves vagy ? :D Nem hiszem hogy leszek valaha is teljesen szőke ;)
2015. febr. 7. 23:33
38/54 anonim válasza:
33as válaszoló vagyok..23 éves vagyok :) Neked kell tudni csak egy tipp volt :) Aki meg azt mondja, hogy csúnya vagy az azért mondja, mert valami olyat lát rajtad, vagy benned amire féltékeny! Fel se vedd az ilyet! :)
39/54 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerintem kiállhatatlan,mindenki szerint jó a személyiségem,csak makacs vagyok meg ha megbántanak,hiába vagyok ilyen kicsi,én már azonnal ütök ez a rossz tulajdonságom,és az a baj hogy nagyot tudok ütni ha felidegesítenek annyira :D amúgy a szemöldökömet a kozmetikus cseszte el és már nem tudok mitcsinálni vele,mert ha vissza akarnám növeszteni akkor a kiálló szálak miatt igénytelennek néznék ki azt meg nem szeretném ! :)
2015. febr. 7. 23:37
40/54 anonim válasza:
hmmm nagyot tudsz ütni? szeretem ha fáj büntess! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!