Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalaitok az Idősebb nő - fiatalabb férfi felállásban? Mennyire működhet, lehet tartós egy ilyen kapcsolat?
Megismerkedtem egy fiatalabb fiúval. Ő 20 éves és nemsokár 25. Mindig is az idősebb fiúkat szerettem és csak velük léptem párkapcsolatba ,de most itt van ő...tetszik nekem és vonzódom hozzá ,(és nála is ez a felállás. )de nekem új ez az egész és félek.
20+ éves lányok ti voltatok ilyen helyzetben? Lehet egy ilyen kapcsolatnak hosszútávú jövője?
"Azok a nők akik szexuálisan aktívak fiatal és középkorukban azok maradnak idősebb korukban is."
Nos, ez erős általánosítás, és korántsem helytálló. Egy bővérű szeretőm 42 évesen esett át a kapuzáráson, a feleségem pedig, aki szintén nem a halvérűségéről volt híres, 50 évesen.
Amúgy 56 éves vagyok, és értelemszerűen a baráti köröm is hasonkorúakból áll. És bizony (noha nem szoktuk kibeszélni a hálószobatitkokat) az elejtett megjegyzésekből nagyon sokról tudom hogy miféle gondok vannak otthon.
Természetesen magam is tisztában vagyok vele, hogy az öregek otthonában is előfordul a szex. De a kulcsszó ez esetben az "előfordul".
Az anyósodat meg csókoltatom, de nyilván ő sem naponta, vagy heti kétszer fogadta a hódolóit. Miképp a feleségem is: Megkívánja olykor, de ezek a felvirágzások leginkább csak a telihold idejére szorítkoznak, amikor beindulnak a hormonok. Máskor nehezen, max heti egyszer tudom tűzbe hozni, pedig amúgy imádjuk egymást.
Azt mondod, a nők élnek tovább. Így igaz. Csakhogy ebben jelentős része van annak a ténynek is, hogy a férjeik túl korán kényszerülnek kapicányra. :))
Egyáltalán nem gond. Én 12/F voltam, amikor összejöttem a párommal. Ő akkor volt 24/N. 5 éve boldogan együtt vagyunk. 14. születésnapomon hozzá költöztem (a jogi tisztaság érdekében, addig aktus sem történt). Decemberben a nagykorúsítási kérelemnek köszönhetően a 17. születésnapomon összeházasodtunk, valamint márciusra ki van írva a gyerkőc.
Én: 17/F; Párom: 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!