Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez normalis termeszetes dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis termeszetes dolog lenne?

Figyelt kérdés
Baratnommel szakittotunk mar egy parszor mindig keresett vagy nem ot. De tobb mint egy hete nem keressuk egymast el kapot egy fura erzes. Nem hianyzik de akkor meg is mi ez?

2015. febr. 6. 20:14
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kotekedsz? :) tuti csaj vagy kersz a popsidra? :)))
2015. febr. 6. 20:27
 12/27 A kérdező kommentje:
Joci? :o Az meg ki???
2015. febr. 6. 20:28
 13/27 anonim ***** válasza:
Bovebben ird le mit erzel?mert ebbol nem jonn le semmi
2015. febr. 6. 20:32
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem erzek semmit sem mar mint nem szeretem csak talan az esik rosszul h nem keres a kis voros:)
2015. febr. 6. 20:35
 15/27 anonim ***** válasza:
Merr nem te kereses?
2015. febr. 6. 20:56
 16/27 A kérdező kommentje:
Mert orulok hogy vege sokal boldogabb vagyok egyedul mint vele. :) Na es neked van fiúd? :)
2015. febr. 6. 21:06
 17/27 anonim ***** válasza:
Mert vagy nelkule boldog?es mert jobb egyedul
2015. febr. 6. 21:44
 18/27 A kérdező kommentje:
Mert mindig is boldogultam egyedul, ugyan ugy tudok mosolyogni ha senki nincs velem. Sokszor keresnem de tudom h el hataroztam magam es inenn nincs vissza ut. Azert keresnem fel mert van benne valami, valami kulonleges. Benne meg van az ami mas lanyban soha sem lesz ez egy szep csodalatos dolog egy ajandek. Sokaig azt hittem nekem az igazi tudod ritka az a lany aki meg tud fogni. De hamar ra kellet jonnom hogy o nem lehet az a lany. Hiszen az igazi soha sem bantana soha nem okozna nekem csalodast. Mindig vissza gondolva amiket tett aza sok negativ erzes ez az ami gatolja hogy fel keressem. Tudjuk hogy nem minden vegzodik happy end el egyszer minden veget er ugy mint ezis. Azt hittem vele minden mas lehet de most mintha egy nagy teher eset volna le a vallamrol. Tudod egy kapcsolat ket emberol szol, egymast segitik de itt olyan volt mintha egyedul lennek. Egy ido utan az ember el farad ilyenkor kell a tars aki fel segiti na de hol van? Egyedul nehez valtoztatni... Inkabb leszek orokre egyedul mint vele :) Mindig az o hibaiert en szenvedtem inkabb ki lepek mintsem fel oroljon az erzes. Nem mondom h en nem hibaztam. De most gondolj bele kuldesz azert h minden jo legyen probalsz 120%nyujtani de a masik csak rombol probaltam le huzni ebbol azert eleg. Voltak elenben nagyon jo kapcsolataim ahol nagyon boldog voltam ahol mind ket fel tett valamit a kapcsolatert. Ez nem egy fles ez egy eleterzes. :)
2015. febr. 6. 22:07
 19/27 A kérdező kommentje:
Probalt le huzni *
2015. febr. 6. 22:09
 20/27 anonim ***** válasza:
Amikor múlik a szerelem, az mindig fájdalommal jár.
2015. febr. 6. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!