Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom már nem mondja, hogy szeret, miért?
Szerintem soha nem az számít mit mondunk, hanem mit csinálunk vagy mit valósítunk meg belőle!!!
Ha ez neked hiányzik akkor beszéljétek meg....de a tettek sokkal többet érnek mint a szavak!!
37F
Te nem mondod neki, hogy szeretlek?Vagy azt, hogy úgy hiányzol stb?
Napközben küldj neki szerelmes sms-t...Esetleg erotikusat is, hogy várja mikor láthat újra.
Ne ess kétségbe!
Egy kis romantika kell semmi más!
Csináljatok kettesben programot!
Ha közös jövőről beszél nincs baj!
Az a gond, ha már arról sem!!!
Kérdező, neked ezen múlik egy kapcsolat unalmassága, hogy mennyiszer mondja naponta, hogy szeret? Hidd el sokkal szarabb a rutinból mondott szeretlek mint az, ha csak félévente egyszer csúszik ki a száján.
Kedveskedni nem csak ezzel lehet, az ellaposodás sem ezen múlik.
Más kérdés, ha neked ez kifejezetten hiányzik, és fontos! Akkor lehet róla beszélni, csak ne úgy, hogy kényszer legyen. Csak annyit kérj tőle, hogy HA eszébe jut valami szép rólad, vagy arra gondol, hogy milyen jól nézel ki, akkor azt MONDJA KI. Azt nem lehet elvárni, hogy kötelességből napi kétszer a hajadat, egyszer a ruhádat és kétszer a lábaidat dicsérje meg, plusz legalább napi egy szeretlek kimondása kötelező.
10-el értek egyet... meg azokkal, akik azt mondják, hogy mondd Te.
Ha leült egy kapcsolat az mindig két emberen múlik. Könnyű a másikra mutogatni, csak nem túl jó dolog. Ráadásul általánosítasz. A férfiak. Meg Te aki Nő vagy.
Ha a párom szomorú én is oda tudok menni megsimogatni az arcát. Ha kicsit belesüppedtünk a mindennapokba én is vehetek neki a 100 Ft-os boltba egy fel a fejjel zsiráfos csokit, vagy mondhatom, hogy szeretlek. Vehetek egy jegyet valami rendezvényre amit tudom, hogy szeret. Megtehetek bármit amit ő is.
Ha nem volt viszonzás akkor egy idő után nem fogja mondani. Ha bókol minimum egy mosoly jár neki, vagy inkább egy kedves szó is hozzá. Ha nem érezteted vele, hogy örülsz akár egy mosolyának is akkor nem fog adni,adni,adni és csak adni.
Megteheted azt is, hogy elmondod mi hiányzik a kapcsolatotokból.. igaz ehhez bátorság kell, mert utána illik megkérdezni, hogy Neki mi hiányzik. Lehet, hogy tudna miről mesélni...
Nem tudom, hol romlott el a dolgotok és min, de a legtöbbször vissza lehet hozni. Igaz, mindkét ember akaratára, odafigyelésére szükség van. Az emberek azt hiszik, hogy a kapcsolat csak úgy van és kész, pedig ez egy hamis illúzió.
Tegyél Te először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!