Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez az érzés? Miért érzem ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés? Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Egy éve hogy ismerek egy lányt , szakítottam vele a sok veszekedés miatt. Meg úgy éreztem pár hónapja mintha már nem szeretném. Talán azért érzem így mert el múlhatott a szerelem ami viszonzatlan volt. Párkapcsolat talán a vége fele lett köztünk előtte barátság volt extrával. Mellette kívánkoztam viszont más fele , tudott róla és a másik nővel is tisztáztam. Amikor vele vagyok sokat ölelem , húzom magamra kívánom vele a szexet. Sokat nevetünk együtt , jól érzem magam vele. Amikor nincs velem nem keressem , nem hiányzik különösebben. De ha mással lenne, kicsit fájna ezért nem is értem ha nem szeretem úgy akkor miért fájna...

2015. febr. 5. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szereted b+!
2015. febr. 5. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaza van Hupsz
2015. febr. 5. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Es sokaz sexEltetek egy nap mennyit
2015. febr. 6. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!