Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjek fel egy csajt?
Figyelt kérdés
van egy csaj aki nagyon tetszik és fel akarom szedni csak nem tudom hogy hogyan lenne a legbiztosabb. két éve voltam vele randizni de akkor nem lett semmi. most kb barátok vagyunk de nem tudom hogy van e nála esélyem vagy tetszek e neki. ja és a suliban az osztálytársam. hogyan érhetném el hogy biztosan tetsszek neki?2015. febr. 3. 17:07
3/6 anonim válasza:
Ha már voltatok egyszer randizni,és abból nem lett semmi, akkor szerintem ez a hajó elúszott.Akkor kész volt rá, hogy ő is jobban megismerjen,most már csak barátként tekint rád.Adhatsz magadnak még egy esélyt,de ne lepődj meg,ha visszautasít.
4/6 anonim válasza:
Húzd meg a haját... ezt még az óvodában szokták csinálni. De lényegébe evvel is tudatára adhatód hogy tetszik neked. Szerintem hívd el randi ha el megy veled akkor jó. Figyelj a reakcióira ha sokat mosolyog nevet minden hülye vicceden akkor király vagy. Randi végén pedig kísérd haza ha nem megy be egyből hanem még áll a kapunál akkor a csókodra vár. Le kapod és kész vége ennyi volt. :) De ha még be is hív a lakásukba akkor lehet kerázni akar. Akkor meg is dughatód :DDDD
5/6 anonim válasza:
4es vagyok igen a 3. igaza van le lepődj meg lehetséges már haverként el könyvelt. :D
6/6 anonim válasza:
Hívd el moziba vagy kajálni,aztán megy minden magától.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!