Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Ezt nem igen értem, akkor milyen vagy férfias, otromba???
Attól mert szőke vagy nem lesz faszid, nem a hajszínen múlik, hisz azt akár 1 óra alatt is meg lehet változtatni.
Kezdeném a szokásos "Hány évesek vagytok?" kérdéssel. :)Bocs, hogy ezt mondom, de a barátod egy éretlen kis kretén, emelett pedig még tapló is. Az ember természetesen szépnek lát más lányokat is attól még, hogy van valakije, de ezt nem közli a barátnőjével.
Az érzelmeiről nem tudhatok. Biztos tetszel neki te is, ha veled van...
Pont olyan Vagy mint a párom. Gyönyörű Nő és mindig vetélytársakat keres magának....nagyon idegesítő tulajdonság. Túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a külcsínnek és nem gondoltok a belbecsre. Lehet valaki kívülről gyönyörű, de ha hideg a kisugárzása akkor a közelébe sem mennék. A lényeg az, hogy a személyiségedhez vonzódjon a párod és jó érzéssel töltse el ha Rád néz.
Amikor a párom hajszínt váltott és rövid hajjal hazajött köpni-nyelni nem tudtam, meg kellett szokni,és bebizonyosodott hogy a mosolya, a gesztusai, a szemeibe vagyok szerelmes!!! :)
37F
Valahol éreztem, hogy benne van a te kezed is a dologban. :P
A barátod már nem kiskamasz, valószínűleg nem azért jár veled, hogy legyen kinek fogni a kis izzadós kezét a pad alatt, meg hogy az trendi. Abban, amit írtál, benne is van a válasz a problémádra: nincs elég önbizalmad. Hogy kinek mi az esete, az egy elméleti dolog. Valójában ha egy férfinak megtetszik egy lány (kapcsolat, nem pedig szex céljából), akkor nem azt nézi, hogy mekkora melle van, meg ehhez hasonlók. Öcsém pl. mindigis a teltebb lányokat szerette, a menyasszonya meg tök vékony.
Lényeg a lényeg: ne hergeld magad olyan hülyeségekkel, hogy megkérdezed, ezt vagy azt jó nőnek tartja-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!