Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátomat, de baj van ha nem érzek ilyet?
Többi lent..
Figyelt kérdés
Nem jövök zavarba ha meglátom. Nem röpködnek a pillangók a gyomromba vagy a gombóc a torkomban. Ugyanakkor vannak bizonyos fiuk akik ki tudják váltani belőlem ezt az érzést. Valahogy olyan a személyiségük hogy szebb lesz a napom ha meglátom őket , izgatott leszek.
Barátomat szeretem de nála nem érzem ezt :/ holott folyamatosan tervezgetem hogy milyen jó lenne ha már együtt élnénk és hogy milyenek lesznek a gyerekeink stb és nagyon boldogok leszünk.....
Előző barátomnál sem éreztem ezt. Mi lehet a gond ?
És valahogy mindig az kell aki rám se néz :/ pedig nem vagyok egy bányarém.
2015. febr. 2. 16:25
12/20 A kérdező kommentje:
Igaz, volt olyan aki nagyon tetszett kb 15 éves koromban és 19 évesen meg elkezdett udvarolni nekem, de akkor már nem kellett (ő jó lett volna a tinikorszakban) de mostmár megváltozott az értékrendem ...
2015. febr. 2. 16:26
13/20 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy a barátod nem lehet az igazi. Mindenki vágyik arra ami nem lehet az övé, egy kicsit a tudatalattija mélyén. Így addig érzed az izgalmat amíg nem vagytok együtt, amíg csak kerülgetitek egymást vagy friss a kapcsolat. Ha már régebb óta együtt vagytok nem érzed a pillangókat meg hasonlók, de ez nem azt jelenti, hogy nem ő az akivel akár örökre együtt lesztek. Csak azt, hogy már elég stabil a kapcsolatotok, s átlépte azt a bizonyos szintet.
2015. febr. 2. 16:30
14/20 anonim válasza:
Vibescu jó válaszokat adott.
A kérdésre pedig, hogy "lépjek tovább és keressem a "frenetikus boldogságot" amiről beszélsz?" igen a válasz. Tény, hogy benne van a pakliban a csalódás is. Nem is egy! De az igazi szerelem nélkül mit sem ér az életed. És ha ehhez csalódásokon, sebeken, kínlódáson keresztül vezet az út, csak még szebb, még felemelőbb lesz megérkezni.
2015. febr. 2. 16:37
15/20 anonim válasza:
jó, de ez a fajta felkavaró szerelem mindig elmúlik, akkor havonta kéne váltogatni a partnereket életünk végéig? persze persze mindenki próbálja ki, de el kell fogadni , hogy ez csak a kezdeti időszakban van így. szóval egy idő után tovább kell gondolni a dolgot, mint ezek a fizikai/kémia reakciók, mert ennyi erővel egy kapcsolat se tartana tovább 1-2 évnél.
2015. febr. 2. 19:23
16/20 A kérdező kommentje:
Igen..de ennyi erővel minek éljek életem végéig olyannal akinél sohasem éreztem ilyet még 1 napig sem...
2015. febr. 2. 21:23
17/20 A kérdező kommentje:
Akkor már hozzámegyek egy olyanhoz akinél hónapokig érzem a torokba gombócot, meg hogy remeg kezem-lábam olyan zavarban vagyok ha meglátom vagy ha megölel. Egyszer elmúlik, de jobb mintha soha nem is lett volna.
2015. febr. 2. 21:24
18/20 anonim válasza:
Ügy megoldva, akta lezárva 2015. január 02. 23:40-kor
2015. febr. 2. 23:40
19/20 anonim válasza:
"Akkor már hozzámegyek egy olyanhoz akinél hónapokig érzem a torokba gombócot, meg hogy remeg kezem-lábam olyan zavarban vagyok ha meglátom vagy ha megölel. Egyszer elmúlik, de jobb mintha soha nem is lett volna."
Nem úgy mondanám, hogy elmúlik. Inkább átalakul.
16 éve imádom a feleségemet. 16 éve imád a feleségem. Már nincs meg az a mindent felemésztő tűz, de egyfajta csendesebb szerelem él köztünk, még így, 50-en túl is.
2015. febr. 3. 14:11
20/20 A kérdező kommentje:
Azóta lett gyomorban pillangó röpködős barátom. Ő sem teljesen az igazi mert sajnos nem passzolunk, de sokkal igazibb mint a másik 2 :) Imádom őt , és most komolyan úgy érzem szerelmes voltam sokáig de kezd elmúlni :( eddig ez a legjobb de a leg szenvedősebb kapcsolatom :( :) Mert belé voltam a leg szerelmesebb :) Még együtt vagyunk, nem tudom mi lesz belőle :) Ő meg is becsül, panaszom nem lehet rá, de mindenkinek vannak hibái.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!