Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet barátság exek között?
hagyományos barátság nem....
valami kis érzelmi vagy szexuális töltet mindig lesz benne amit nagyon kevés ember tud kezelni hogy ne legyen belőle gond, nem is beszélve hogy a jövendőbeli exeid hogy tekintenek az exedre.
Minden exem a barátom maradt.
Egyel szorosabb barátságba is vagyok.
Bár igaz én nem nagy érzelmi viharok közepette szakítottam velük, egyszerűen felismertük, hogy együtt nem működik. Szakítás után viszont rövidebb ideig, nem találkozom velük, mert akkor is kiléptünk a másik életéből. Aztán amikor feldolgoztam a szakítást, akkor már maradhatunk barátok. Mert mindig olyan férfiakat választottam akikkel egy húron pendültem.
Egy exemel kellett csak leépíteni a kapcsolatot, mert az új kedvese nagyon féltékeny volt rám. És nem akartunk felesleges bonyodalmakat.
Olyan barátság mint nő és nő vagy férfi és férfi között van nem lehet.
A legtöbb exemmel jó kapcsolatom van. Ahogy előttem is írták a szakítás utáni időben békén kell hagyni egymást és később jöhet egy névnapi-szülinapi köszöntés, néhány sor aztán ahogy alakul.
A jó kapcsolat némelyiknél azt jelenti, hogy rendszeresen beszélünk egymással, van akinél azt, hogy fél évben egyszer szólunk egymáshoz vagy ha utcán összetalálkozunk elcsevegünk és megyünk tovább.
Talán, egy idő után.
Ha az egyik fél még érez valamit, akkor nem hinném.
Ha csúnya szakítás volt, akkor sem.
Esetleg, ha szépen mentek szét, akkor igen, de ez ritka, mint a fehér holló.
Én mindent megtettem, hogy jóban maradjunk, ha nem is barátok, de ne legyen ciki, ha összefutunk esetleg.
Ő pedig mindenáron ellenezte ezt, ott bántott meg, ahol tudott.
Nem értem, ez neki miért is jó, de ha így, hát így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!