Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, van olyan, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan, hogy túl szép, hogy igaz legyen?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy lehet kiábrándító, ha egy pasi aránylag jól néz ki, igaz külföldön, de jól keres, jó az ágyban, érzi a romantikát, szinte ezermester és még jól is főz? :) Mit tagadjak le, ha nem akarok stréber baromnak tűnni?

2015. febr. 1. 00:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ajajj... :D Ego rendben van, úgy látom. :D
2015. febr. 1. 00:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért van rossz oldalam is, de az első randikon azt senki sem mondja el...
2015. febr. 1. 01:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja szerintem is igazi szakember vagy meg nem volt ràd panasz eddig..meg sikeres vagy szóval ez túl tökéletes..sima szürke egerekkel gondolom nem kezdesz
2015. febr. 1. 01:07
 4/10 A kérdező kommentje:
épphogy sima, egyszerű csajra vágyom... vannak hibáim is bőven, de mint mondottam, azokról az első társalgásokkor senki sem beszél.
2015. febr. 1. 01:09
 5/10 A kérdező kommentje:
még a rohadt ezotériához is értek, az utóbbi időben nem volt olyan randim, hogy bármely csaj olyanról beszélt volna, amihez ne tudtam volna hozzászólni
2015. febr. 1. 01:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Néhány ezek között olyan dolog, amit simán csak úgy nem jelenthet ki magáról az ember. Nem biztos, hogy minden nő jóképűnek talál, lenne olyan nő, akinek nem jön be a stílus, amilyen vagy az ágyban és nem biztos, hogy bárkinek ízlene a főztöd. :)
2015. febr. 1. 01:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, az utolsó hozzászólóval egyetértek. :)

Szerintem pont annyira lehetsz valakinek jó pasi, mint amennyire nem.

2015. febr. 1. 01:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Értesz az ezotériához, nálam itt elbukott volna a dolog. Bár azt hiszem, már a külföldnél is, a távkapcsolatnak nem vagyok híve, persze ha ott ismerkedsz, az más.

Volt mellesleg ilyen barátom, aki másik országból költözött ide, nagyon jól keresett (ráadásul kb ő osztotta be a munkaidejét, így ideje is volt rám), hihetetlen jól főzött, és a többi. 2 hónapig bírtam mellette, és nem azért, mert túl szép volt az egész. Nem tudtunk túl jól beszélgetni, és őszintén hiába ért el bármit az életben, butának tartottam. Csak azt jelzem ezzel, hogy nem leszel tökéletes a felsoroltak alapján, másrészt mit várnál olyan kapcsolattól, amit tagadással, tehát hazugsággal kezdesz?

2015. febr. 1. 08:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ha ilyen pasiba botlom,meg szoktam kérdezni,hogy hol a bibi?Persze nem kapok választ,de az egyik megőrjített a féltékenységével,a másikról kiderült hogy b uzi.
2015. febr. 1. 09:38
 10/10 A kérdező kommentje:
nekem a legnagyobb hibám, hogy külföldön dolgozom...
2015. febr. 1. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!