Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan, hogy túl szép, hogy igaz legyen?
Igen, az utolsó hozzászólóval egyetértek. :)
Szerintem pont annyira lehetsz valakinek jó pasi, mint amennyire nem.
Értesz az ezotériához, nálam itt elbukott volna a dolog. Bár azt hiszem, már a külföldnél is, a távkapcsolatnak nem vagyok híve, persze ha ott ismerkedsz, az más.
Volt mellesleg ilyen barátom, aki másik országból költözött ide, nagyon jól keresett (ráadásul kb ő osztotta be a munkaidejét, így ideje is volt rám), hihetetlen jól főzött, és a többi. 2 hónapig bírtam mellette, és nem azért, mert túl szép volt az egész. Nem tudtunk túl jól beszélgetni, és őszintén hiába ért el bármit az életben, butának tartottam. Csak azt jelzem ezzel, hogy nem leszel tökéletes a felsoroltak alapján, másrészt mit várnál olyan kapcsolattól, amit tagadással, tehát hazugsággal kezdesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!