Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kérdezte meg a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezte meg a barátom hogy eddig hány pasival jártam? 18L

Figyelt kérdés
Egyik este amikor találkoztam a barátommal csak úgy felvetette hogy hány barátom volt eddig... Már együtt vagyunk egy ideje és kicsit meglepett a kérdés... Szerintetek mièrt kérdezte ezt és mi erre a jó válasz?

2015. jan. 30. 09:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hogyhogy mi erre a jó válasz? Remélem, nem hazudozással akarod kezdeni a párkapcsolatodat? És azt is remélem, 18 éves korban nem volt 1-2 fiúnál több az életedben. Azért kérdezte meg, mert akarja tudni,milyen nővel van dolga, mennyire lehet benne megbízni.
2015. jan. 31. 12:07
 22/22 anonim ***** válasza:

21/21#

Persze, hogy az igazság a legfontosabb. De sokan tök jó dolgokat mondtak előttem, hogy mitől is függ ez az egész. Előző barátnőm túlságosan is igazmondó volt, olyan dolgokban is amire egyáltalán nem voltam kíváncsi, sőt sosem kérdeztem.

Teszem fel valakinek volt 1 egyéjszakás kalandja egy nagyon rossz pillanatában, amúgy nem olyan az illető. Később esetleg el is felejtheti ezt a momentumot az életéből a párja kedvéért ha tudja, hogy ezzel esetleg megbántaná, vagy rosszul esne neki.

2015. febr. 3. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!