Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT TEGYEK? Mi ez az érzés?
sziasztok!Lehet hogy meg fogtok kövezni de szükségem van a tanácsotokra!
5éve férjnél vagyok,van két gyönyörü gyerekünk. A férjemmel nem mennek túl jól a dolgok,szóval mindennapos a veszekedés és volt hogy bántott is. A szex egyáltalán nem megy.a féltékenysége már beteges,mikor itthon van az udvarra sem enged ki. 3 hónapja viszonyom van egy tölem 15évvel idösebb férfival akit születésem óta ismerek.nagyon szeretjük egymást,de ma megtudtam hogy megcsal a férjem és fúrcsa érzések támadtak bennem.
#7 es
soha nem voltam féltékeny pedig tudtam hogy a férjem nözik,csak konkrétan most mondta el.
nem értem,miért lenne büntudatom?
nem,nem volt még ilyen. azért mert boldog vagyok egy olyan ember mellett aki úgy bánik velem mint ezelött soha senki,akit nagyon szeretek és viszont szeret?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!