Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járnátok ilyen lánnyal vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok ilyen lánnyal vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem nem kinézetre vagyok fiús.Hanem inkább a személyiségem,mert a 4 bátyámmal nőttem fel én vagyok az egyedüli lány a családba.Az elmúlt 18 évben mindennap azt csináltam amit a tesóim.Na meg állandóan verekedtünk egymással.Aztán kialakult ilyen fiús személyiség nálam.Soha nem voltak barátnőim mindig fiúkkal lógtam.Engem nem érdekelnek a romantikus filmek,virágok,sminkelés,ruhák,cipők meg a többi csöpögős,érzelmes lányos dolog.Ékszereket nem viselek,de nőies ruhákat szoktam hordani.Rövid hajam van,de nem olyan fiús rövid hanem csak rövidebb vállig érő fekete haj és mellé fekete szem.Magas vagyok (177 cm) és mellé sportos testalkatú.

2015. jan. 29. 13:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen fekete :))) amúgy szeretek szexelni és nincs péniszem ne aggódjatok xd még csak felcsatolhatós sem.Szex közben nő vagyok :D
2015. jan. 29. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
A szemedről egy képet feltudnál tenni?? (Csak a szemedről) még soha nem láttam fekete szemet:O
2015. jan. 29. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:

#1 Nem itt akarok ismerkedni csak véleményt kérek

Sok beszédnek sok az alja.

Nem ismerkedési céllal akarunk látni, hanem mert egy kép ezer szónál is beszédesebb.

Mivel csak a külsődet taglaltad feltételezem a külsőségekre vagy kíváncsi, hogy ránézésre tetszenél e fiúknak. A természeted a személyiséged ezek szerint most másodlagos. Akkor viszont csak a kép működik. Ha arra volnál kíváncsi, hogy a személyiséged milyen, akkor meg üljünk le csevegni kicsit és kiderül, hogy számomra szimpatikus vagy e? Ami nem jelenti azt hogy másnak is az leszel vagy sem.

2015. jan. 29. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:
mindenkinek van párja csak meg kell találni:)
2015. jan. 29. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!