Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem vagy nem? Mittegyek?
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk... (én vagyok a fiu) 1-2 hete hogyha vele beszélek érzem hogy a szivem mindjárt kiugrik a helyéről...
Szeretem mi van velem miért van ez?
Ha csak facebookon bedzélünk is ez is csak az úgy "tinikor miatt van???
2015. jan. 28. 21:35
2/7 A kérdező kommentje:
Ehez mi köze van a beszédhez főlleg mert irtam :'j
2015. jan. 28. 21:45
3/7 anonim válasza:
Ha kiugrik a szived a helyerol akkor szereted, csak ne legyel tul nyomulos menj oda hozza beszelgess vele szemezz vele
^yey^
4/7 anonim válasza:
Elmondom mit csinálnék a helyedben: hagynám a facebook-ot, odamennék személyesen. Megmondanám neki, hogy megszeretném tudni ki is ő valójában és elhívnám sétálni. Ha jól sikerül a séta, akkor elhívnám máskor is (persze nem túrára készültök, szóval séta helyett lehet sütizni, mozizni stb.) Ha pár találka után is így érzel vagy az érzés erősödik, akkor szerelmes vagy. Sok sikert! Ha nem felejted el elmondhatnád mi lett a sztori vége.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát kicsit fura... El akartam hivni meglökték rámesett és megcsókolt ez sem rosz nem ? XD
2015. febr. 1. 22:55
6/7 A kérdező kommentje:
Mármint rámlökték össze vissza beszélt én meg megcsókoltam mármint puszit a szájra hogy nincs semmi baj
2015. febr. 1. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!