Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex, mi történik most? Tanácsok?
Nagyon röviden próbálom leírni a szitut: a barátommal évig voltunk együtt, tavaly júniusban szakítottunk, egy hatalmas veszekedés során. Ez után még párszor beszéltünk eleinte, aztán semmi. Októberben véletlenül összefutottunk egy közös barátunk miatt. Akkor a közös barát mondta, hogy végig engem bámult, és én is láttam rajta, hogy szomorúan, elmélázva figyel, de akkor nem foglalkoztatott ez az egész.
Utána ismét nem beszéltünk, majd egyszer (kb 1hónap múlva)felhívtam becsiccsentve (tudom, tudom, ilyet nem kéne..). Akkor megbeszéltük, hogy másnap találkozunk, de én reméltem, hogy mégsem hív fel (féltem.) Mégis hívott másnap, én hülye pedig lemondtam, annyira féltem vele találkozni.
Ezután ismét semmi beszéd jó ideig.
Viszont 3 napja felhívott éjjel, részegen. Közös baráttól tudom, hogy kiabált, hogy most velem akar beszélni. Nem vettem fel, de face-n másnap egész délelőtt beszélgettünk. Aztán egyszer csak történt valami, mert kb 2 óráig nem írt, pedig fent volt, majd annyit írt, hogy soha többé ne beszéljünk, mert nem látja értelmét, és ne haragudjak rá. Ha írok neki, nem válaszol (csak 1x írtam, de nem írt vissza)
Igazából mivel ismerem, teljesen úgy tűnik, hogy szeret még, plusz az összes haverja is így gondolja, csak baromi makacs ember, plusz sérti az önérzetét valami.
Sajnos a barátaimmal ezt megbeszélni nem tudom, hiszen mind közös barát, és nem szeretném ha bármi visszajutna belőle. Szeretem őt, és nagyon felkavart ez a hívás és egész szituáció.
A véleményetekre lennél kíváncsi az egész szituációval kacsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!