Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiú 11 éves lány "párkapcsolat" mennyire normális?
Kinek mi a célja a másikkal? :D
Pedig azt hittem, hogy azért egy 17 éves srác már valamivel "érettebb". De ha egy szinten vannak, akkor oké.
De egy 11 éves kislány, még GYEREK!!!!
12 éves kor alatt büntetendő..
a fölött engedélyezett 18 éves kor alatti számára, 14 éves kor fölött bárki bárkkivel
Egy 11 éves kislánynak fogalma nincs még a kapcsolatokról, nemhogy egy párkapcsolatról, tudom, mert ettől idősebb gyermekem van és még neki is elég érdekes elgondolása van dolgokról.
És nem is neki való egy ilyen dolog, ő még javában gyermek, majd eljön annak is az ideje de nem most.
Szó szerint egy könnyen manipulálható, naív, hiszékeny, befolyásolható gyerekek még ebben a korban akiket könnyen el lehet kábítani, főleg ha azt "adod" nekik amire vágynak vagy amit éppen akár otthon nem kapnak meg mint pl.megértés, törődés.
Én szülőként biztos árgus szemekkel figyelném a "ti párkapcsolatotokat".....
Attol fugg mit akarsz tole..
sexet?
Mert akkor pedofil vagy es nem normalis es az a gyerek egy eletre megnyomoritod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!