Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal a héten minden nap voltunk kórházban. Normális, amit mondott erre a helyzetre?
Egész héten kivizsgálásokra jártunk, mindig elkísértem, vérvételnél is bent voltam vele, fogtam a kezét. Volt, hogy egy nap kétszer is kellett menni a kórházba.
Már az első nap mondta, hogy nem akar a sok kórházi hercehurcával leterhelni, egyedül is el tud menni, csak végezzem a dolgom, nem akar rám akaszkodni, terhelni. Megbeszéltem vele, hogy nekem ez nem terhes, a helyzethez képest örömmel viszem el, ott szeretnék mellette, vele lenni. A munkaidőmbe egyáltalán nem zavar be. De azt mondta, kellemetlenül érzi magát e miatt. Pedig nagyon-nagyon szeretem, ő is szeret. Viszont ez azóta piszkálja a tudatomat (annyit mondott erre, hogy ne vegyem a lelkemre, nem akart megbántani). Nem tudom, számít e, de 1,5 éve vagyunk együtt.
Mennyire normális ez a reakció?
F
Háát nézd...következő okok lehetnek:
- nem hagyod őt levegőt venni, nem hagysz teret neki
- lehet h terhes és a gyerek nem tőled van
- lehet h elkapta az ebolát
de inkább az elsőre gyanakszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!