Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem enged el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged el?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút pár hónapja. AZ elején jól mentek a dolgok tényleg azt láttam rajta, hogy komoly szándékai vannak, és tesz is ezért. AZtán kapcsolatunk felénél előjött a hullámvasút effektus ( nagy részben én gerjesztettem mert nagyon önbizalomhiányos vagyok és tudtam, hogy jobbat is kaphatna).Sokszor mondtam neki, hogy hagyjuk az egészet úgy se jön össze pedig szerettem/szeretem, de féltem, hogy pofára esek. Egy ideje már nem találkoztunk,de minden nap beszélünk. Viszont nem rég megtudtam, hogy lett barátnője és nem ő mondta el nekem. Nagyon fájt, megírtam, hogy legyen vége ne beszéljünk többet, de mindig visszaír és mondogatja, hogy szeretné velem attól még tartani a kapcsolatot. Nekem persze nincs erőm figyelmen kívül hagyni és nem is értem miért foglalkozik velem, ha van más?

2015. jan. 21. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert még nem tudta lezárni azt, ami köztetek volt. Valószínűleg még mindig szeret.
2015. jan. 21. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha szereti miért van neki más valakije? Vagy a csaj csak pótlék,hogy eltudja felejteni..Háát,érdekes..

Igaz ,hogy a lány rontotta el az egészet avval,hogy önbizalom hiány miatt elküldte..Nekem sincs sok,de ilyet még se tettem volna..Miért nem hagytad,hogy Ő eldöntse,hogy neki elég vagy e?

Szerintem pedig itt majd neked kell erőt venned magadon,és azt mondani elég volt..Főleg ha van barátnője..

2015. jan. 21. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Nálam sajnos ez már olyan méretű, hogy én menekülök ilyenkor, ha többet érzek :( De igaz, tényleg hagynom kéne főleg, hogy letagadta a barátnőjét az elején.
2015. jan. 21. 18:11
 4/4 anonim válasza:
En is mindig attol felek, hogy jobbat talal valahol valamikor nalam, sokszor gondoltam, hogy hagynom kene, mert az ilyen lanyoknak nem valo kapcsolat, csak eltaszitjuk a masikat. Aztan rajottem, hogyha velem van, akkor en vagyok a jobb az osszes tobbi lanynal. Viszont en a te helyedben biztos megemlitenem neki, hogy ahelyett hogy nekem irkal miert nem vele foglalkozik. Ha mar osszeszedte. Ez nem fer sem veled sem az uj baratnojevel szemben. Konnyu igy neki hogy ket lannyal jopofizik egyszerre.
2015. febr. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!