Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után hívjam fel magamhoz a barátom?
Legyen néha egy komolyabb apropója az együttlétnek, mint pl a felhívásnak. Ami úgy praktikus is. Vond be a mindennapjaidba, ha szeretnél közelebb kerülni hozzá. Találjatok olyan dolgokat amit szerettek csinálni, és lehet a másiknak is tetszene. Első körben ez egész jó, utána kereshettek már közösen új dolgokat is.
Ilyen apropó lehet, ha valami elegánsan megjelenős helyre mész előtte felhívod lepakolni, és a tegnap sütött csokitortádat megosztod vele (a pasik szeretik a sütit!), persze a standard közös filmezés is jó, vagy eltölteni egy kis időt egy program előtt. (2-kor vége a sulidnak, és 4re elmentek valahova, akkor megkéred hogy kísérjen haza..)
Leültök az ágyra beszélgetni, csókolózni, néztek valamit, megmutatod a bélyeggyűjteményed (Nekem pl tényleg van, bár csak örökölt!!:D), és természetesen eltöltitek az időt. Utána szépen ez is egyre jobb lesz, és fejlődik valamerre (valószínűleg a petting fele, mert kíváncsiság fiatalság bolondság).
#3 vagyok es igazabol fiu..
De szerintem miutan megbizol benne annyira h behivd a sajat hazatokba es ott legyetek..
Nem mondom h tolvaj meg ilyenek de elobb legyen meg a bizalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!