Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban szerintetek tényleg nem számít a szerelemben a korkülönbség? Bővebben lent.
én is midig idősebbekkel jöttem össze, mert azt gondoltam, a korombeliek gyerekesek, erre most egy 5 évvel fiatalabb párom van és jól megvagyunk.
A kérdésedre válaszolva pedig sztem igenis számít a korkülönbség, de nem ott, ahol gondolnád, h nem tudtok miről beszélgetni, csak teszem azt, ahogy ez szokott lenni, az idősebb már dolgozik, fáradtabb, szeretne egyről a kettőre lépni, lakást vesz, szeretne családot alapítani, a fiatalabb ezzel szemben még épp csak próbálgatja az életét.. ha igazi szerelem van a kapcsolatban, akkor valahogy megoldják, hogy a fiatalabb gyorsabban felzárkózzon a másik mögé, főleg pénzügyileg mert akárhogy is megy a süket duma, mindig a pénz motivál és úgy nem lehet haladni, hogy az egyik már halálra dolgozza magát, hogy a másiknak is legyen, az pedig még bulizik és szórja a pénzt baromságokra így inkább idősebb még idősebbel kapcsolatból nem lehet gond... pl huszonéves harmincassal... de aki tizenévessel jár , akár huszonpár évesen is, 4-5 év, már egy egyetem, ami nagy vízválasztó
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!