Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 15 éves fiú létemre még nem csókolóztam és nem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
14-15-16 éves lányok válaszát várom első sorban! De ha nem akkor kor-t és nemet is!2015. jan. 11. 00:48
2/12 anonim válasza:
Kéne ezen változtatni! :) de ha ez neked jó vagy ha nem érdekel még azzal sincs nagy gond! 16/f
3/12 Nemadnámmeg:S válasza:
Bőven ráérsz, nem kell elsietni semmit. 16/F
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 😉
2015. jan. 11. 00:53
5/12 anonim válasza:
Nyugi en 17 evesen is igy vagyok :D
7/12 anonim válasza:
Sűrűbben kéne lolozás helyett kimozdulni.
9/12 anonim válasza:
Én még 28 éves férfiként sem csókolóztam soha és nem is volt még soha barátnőm. Még csak randim sem!
10/12 Hyuug válasza:
Nem gáz,csak ne olyannal kezdj ki aki mondjuk 17-18 éves,mert elküld a fenébe..:/.Neked inkább egy tapasztalatlan szűz lány kell 13-14 éves a normálisabbik fajtából,az sose baj,ha egy két évvel fiatalabb a barátnőd.Vele majd megtanulsz mindent.:) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!