Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek benne, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek benne, hogy egy fiatal kis 14 éves szív is érezhet igaz szerelmet?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy fiatal vagy és azt se tudod mit érzel, pedig igen is tisztában vagyok vele, hogy iazán szeretem. Ő nem szeret viszont, de tudja, hog megőrülök érte. Mégis van, hogy fájdalmat okoz. Szóval ti hisztek benne?

2015. jan. 10. 17:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Életemben 2X voltam szerelmes,az elsőnél csak 12 éves voltam,és több mint húsz év elteltével is biztosan tudom,hogy a fiatal kis szivem igaz szerelmet érzett:)
2015. jan. 12. 15:30
 12/23 anonim ***** válasza:

Ez nem hit kérdése. Egy óvodás is lehet szerelmes. Társaságba kerül elkezd szocializálódni, megismerkedik az ellenkező nemmel a kortársakkal, és bizony a maga módján pl. egy középsős óvodás kisfiú, vagy kislány is szerelmes lehet az egyik csoporttársába. Igaz más fejlettségű psziché, más életszakasz, így más formában manifesztálódik maga a szerelem, mint olyan, de a lényege ugyanaz lesz, még ha az ő esetükben csak annyit jelent, hogy kézen fogva mászkálnak és állandóan együtt játszanak.

És ez most extrém példa volt.

Egy 14 éves fiatal már kis-felnőtt, kezdődő szexualitással, így a szerelem, a párkapcsolat is közel azonos a felnőttekével, sőt akár már tökéletesen azonos is lehet (amennyire eltolódott a korosztály lefelé szex terén).

Kedves kérdező, ez tehát nem hit kérdése, hiszen te magad is tapasztalod magadon. Más kérdés, hogy mennyire tudja a környezeted komolyan venni.

2015. jan. 12. 15:35
 13/23 anonim válasza:

szóval,eddigi leírásod alapján én arra következtetek,hogy lány vagy(,ha viszont nem,akkor előre is bocsánat!)

tehát,hogyha lány vagy,akkor az "érzelmi intelligenciád" már hamarabb "kifejlődött" ,mint pl.fiúknál,szóval érezhetsz szerelmet...

az,hogy most mit érzel,tényleg érdekes dolog,mivel a szerelem még nem teljesült be,viszont mivel régóta ismered Őt,már kiismerhetted minden tulajdonságát,tehát annyit leszűrhettél,hogy Vele jó lenne...

Ő ezzel szemben tényleg sokmindent érezhet,de hogyha észrevette,hogy tetszik neked,gondolom szóbaáll veled,és a "kapcsolatotok" már túljutott az "észre sem vesz" plátói szinten,bár mivel gondolom,hogy Ő fiú,rá érvényes lehet,amit feljebb az "érzelmi intelligenciáról" írtam,szóval pl.nem veszi komolyan,fél visszautasítani/felvállalni érzéseit/tisztázni veled ezeket,vagy tényleg Ő valamiféle barátként is tekinthet rád...

az "ezekamaifiatalok..." -kánonnal szemben viszont én azt látom,hogy a "nagy átlagnak" még most is 16 éves korában,vagy azután alakul(hat) ki komoly kapcsolata...(szexualitás más kérdés)

tehát neked lehet,hogy kb. 16 éves korotokig kell várni,hogy ezt tisztázni tudjátok,amit én egyáltalán nem ajánlok,meg még leírva is elég furcsa...

amit tehetsz:először beszélj élőben valakinek erről(lehetőleg,aki komolyan vesz,szülőket nem nagyon ajánlom)

keress olyan alkalmakat,amikor társaságba tudsz menni(itt nem a hétvégi "iszogatásokat" értem,hanem pl.egy új sport,vagy hobbi),így van esélyed arra,hogy másokkal ismerkedj és tényleg más olyat is találhatsz,aki megtetszik...

valamint kiváló alkalom az új társaságba kerüléshez a középiskola/gimi is,hogy ez tényleg jó lesz-e viszont az rajtad IS áll,de még sok más dologtól függ...

ez most elég hosszú lett,de remélem valamelyik részét azért tudod majd "hasznosítani"

2015. jan. 14. 19:55
 14/23 A kérdező kommentje:
Csak sajna nem áll velem szóba és észre sem vesz.
2015. jan. 14. 21:05
 15/23 anonim ***** válasza:
18%
Nyugi, ez még nem szerelem. Adj még pár évet magadnak, és te is rájössz.
2015. jan. 14. 21:09
 16/23 anonim ***** válasza:

Kérdezô, nem vagy te netán valami elveszett unokatestvérem? :p

Én is nyolcadikos vagyok.És igen, én hiszek benne, hogy egy gyerek/tinédzser is lehet igazán szerelmes.Szerintem a szerelem nem korhoz kötött, 13-14 éves korban pedig, ha valaki érettebb agyilag, igenis lehetnek ilyen érzései.

Én másfél éve kínzom magam egyik osztálytársam miatt, aki ráadásul szerintem játszadozik velem.Nem, nem mondtam el neki, de úgy érzem, rájött és most úgymond "tesztel" engem (nálunk mindig divat volt kiborítani a másikat sajnos).Hihetetlenül fájdalmas :(

Ui:Sok sikert a felvételihez! (Ha írsz)

2015. jan. 16. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Képzeld.Velem is ilyesmi történt.Csak ő nagyon átvert engem és szalad az exéhez.Nélkülem nulka volt,mártírkodott,tette a megbántottat,mindig én álltam mellé.Most meg ő van a középpontban
2015. jan. 17. 21:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Én 11-12 éves koromban voltam szerelmes. Amiket azóta érzek, azok meg sem közelítik az akkorit. Ettől függetlenül, nagyon gyerek voltam még, gyerekes ábrándokkal, olyan dolgokról álmodoztam, amik ma már tudom, hogy nem történhetnek meg, de akkor még agyilag is nagyon fiatal voltam.
2015. jan. 25. 19:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Még 13 éves lány is lehet igazán szerelmes, van egy ilyen lány ismerősöm, nagyon jó kapcsolatban vagyunk, és nagyon ki tudja mutatni a barátja iránt. A szüleivel szoktam beszélgetni, ők is mondták már hogy tényleg törhetetlen szerelmet érez. A barátja idősebb nála.

Én is voltam "szerelmes" de nekem sohasem volt gyerekként viszonzott szerelmem, de amit most érzek a barátnőm iránt, az teljesen más, sokkal őszintébb erőteljesebb szeretet/szerelem.

2015. jan. 25. 19:48
 20/23 anonim ***** válasza:
31%
Èn is ilyet érzek 5dik ota de massal van megörülök ugyhogy próbálok ezerrel felejteni de nagton fáj elolvadok töle.Nem tudok igy elni.
2015. jan. 25. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!