Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el neki, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, amit érzek?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akibe szerelmes vagyok. Mindig jókat beszelünk meg mindig felvidít, sosem bántott meg. És szeretnem, hogy ne csak haverként kezeljen, hanem legyen egy kicsivel több. Hogy valljak neki? Mikor? Mert sosincs egyedül és mindig rohan összevissza :D és mit mondjak neki? 15/L

2015. jan. 10. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

először is írj rá,kezdjetek el beszélni, és meglátod,hogy bejössz e neki.(már ha élőben nem mész oda hozzá)

De ne azzal kezd,hogy szia szerelmes vagyok beléd.

2015. jan. 10. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:

kezd ezzel:

Szia. beszélhetek veled kettesben valamikor?

2015. jan. 10. 14:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak ott a baki, hogy semmi elérhetősége nincs, nem fogadja el skype-on se a jelölést, nincs fönt fb-n és nincs meg a telefonszáma. Folyton a haverjaival van, és nem áll szándékomban leszólítani.
2015. jan. 10. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor más nem marad..Személyes leszólítás..Bár nem értem,ha egyszer beszéltek akkor mi a gond?? Kérdezd meg tőle miért nem jelölt vissza skypeon..
2015. jan. 10. 19:24
 5/5 anonim válasza:
Osztálytársat ne.
2015. júl. 15. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!