Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 27 éves nő 1 hónap randizás után nem tudja mit akar, érdemes rá még várni szerintetek?
Nem érdemes. Azért van egy határ, amíg tartson egy férfi türelme és azt sose lépje át egy nő miatt se.
Nekem is volt ilyen, hogy 1,5 hónapot vártam egy lányra, hogy eldöntse mit akar, meg hogy hátha is fekszünk. Egyikből sem lett semmi. Közben nem ismerkedtem másokkal és elment 1,5 hónap az életemből.
Nekem van már egy ilyen szabályom többek között az előbbi miatt is, hogyha 6 randi vagy 15 nap után (az első randitól számítva) egy lány még mindig nem tudja mit akar, akkor hagyom a fenébe. Van kismillió másik lány, aki meg tudja mit akar és akkor inkább velük foglalkozom.
7:
Ha csak olyanokkal lenne szexuális kapcsolatom, akikbe szerelmes vagyok, régen megőrültem volna. Kb. 2-3 évente szoktam szerelmes lenni.
De eközben attól ugyanúgy vágyom a fizikai intimitásra, szexuális kielégülésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!