Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kidobnátok a barátnőtöket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobnátok a barátnőtöket ha felszedne pár kilót?

Figyelt kérdés
Amikor összejöttünk lehettem olyan 169/60 most pedig 169/79 vagyok.Úgy vettem észre mostanában valami megváltozott,nem úgy érez irántam.Ez állhat a hátterében?egy tanácstalan 16 éves lány

2015. jan. 8. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
No vagyok, de ha a pasim felszedne ennyit es nem lenne hajlando megvalni tole, akkor igen. Szakitanek elobb utobb. De ugyanugy tole se varnam el h egyutt maradjon velem.
2015. jan. 8. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
azért 19 kg-ot nem neveznék párnak... ne tanácstalan legyél hanem mozogj és zabálj kevesebbet!
2015. jan. 8. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem dobnám ki miatta a barátom, de azért 19 kiló egy csöppet durva. Szóval ösztönözném, hogy mozogjon és fogyókúrázzon.

És igen, állhat ez a háttérben, de ha amúgy normális lány vagy, ennyi miatt nem hiszem, hogy szakítana.

2015. jan. 8. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Ebben a felszínes világban, ahol az emberek többségének csak a külső a fontos, és mindenekelőtt azt várja a másiktól, hogy külsőre tökéletes (de minimum vonzó, szép és csinos) legyen, természetes, hogy 20 kg kivágja a biztosítékot.

Amint azt a válaszok többsége is ékesen bizonyítja, az emberek kg-ban mérik a szerelmüket is. Szerintem az őszinte szerelem nincs feltételekhez kötve, az őszinte szerelem feltétel nélküli... de ez csak az én véleményem. :)

Megértem, hogy itt a többség csak addig szeret valakit, míg az a társadalom által megadott kereteken belül mozog és míg külsőleg elfogadható. Látható, hogy a mai világban a szerelem és a szeretet bizony már súlyhoz, alakhoz, kozmetikumokhoz és egyéb felszínes értékekhez van kötve.

Aki azt írta, hogy elhagyná a párját, ha felszedne 20 kg-t, gondolkodjon el egy kicsit magán. Komolyan ezen múlik nálatok egy kapcsolat?

2015. jan. 9. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!