Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülne neki. vagy gagyi? :o
Figyelt kérdés
Szóval hát a barátom májusban lesz 18 éves és valami nagyon különlegeset szeretnék neki adni mivel elég jó rajztudással vagyok megáldva.. arra gondoltam hogy csinálok neki egy aranyos kis mesekönyvet a megismerkedésünkről..tudom ez így furcsán hangzik..de..az egész..kapcsolatunk.. nagyon..kis..tündérmesébe illő..:) Nem tudom hogy örülne-e neki.. vagyis hát..biztos..de.. nem is tudom..kicsit bizonytalan vagyok. Amúgy nagyon nagyon..szeretetre méltó fiú..megbecsül és körülbelül a tenyerén hordoz.. és én is próbálok mindent megtenni az érdekében..hogy ugyanezt érezze ő is. Ha valakit érdekel.. hogy hogy ismerkedtünk meg leírom szívesen :)2015. jan. 6. 20:20
21/25 A kérdező kommentje:
jaj hát én úgy..örülök..hogy..ilyen rendik vagytok..:) arra számítottam..hogy..majd az lesz..h pff..melyik 18 éves fiú örülne ennek..meg ilyesmi..de örülök neki nagyon..hogy más emberek szerint is jó ötlet..ez egy kis löketet adott..hogy igen csináljam..:)
2015. jan. 6. 22:10
22/25 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos , mi is a személyes ajándékokat preferáljuk ,és ez az ötlet valami nagyon jó. :D Biztosan örül majd neki ,főleg ha ennyire szeretitek egymást. :D Érdekelne a történet. :D
23/25 A kérdező kommentje:
Ó hát..nagyon röviden már..leírtam ide a kis történetünket..:) igen szerintem az ilyen ajándékok..sokkal de sokkal többet érnek.. :) jaj..nem bírom ki..hogy ne meséljem..el..azt..hogy egyszer mit csinált.. kicsit összekaptunk..nekem még órám volt neki meg mennie kellett..és..elég csúnyán váltunk el..amikor..kiléptem..a terem ajtón óra..után..a földön..14 kézzel hajtogatott kis szivecske volt és a nevem.. :) ez..volt..a bocsánatkérés..hogy ne haragudjak rá.. nagyon nagyon örültem..neki..:)))
2015. jan. 6. 22:38
24/25 anonim válasza:
A sajátkezűleg készített ajándékok sokkal értékesebbek, mint a boltban megvásárolt sz*rok... Ha tényleg szeretitek egymást, és a barátod is téged, akkor számára az általad említett ajándéknak már szinte eszmei értéke lesz, és a legdrágább ajándéknál is többet fog jelenteni neki.
22/F
U.I: Én baromira örülnék egy ilyen ajándéknak ! :P
25/25 anonim válasza:
Hmm, hát izé, maga a story sztem nem egy nagy szám, de a képregény biztos jó lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!