Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kibéküljek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibéküljek vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány, nyáron jóba lettünk, aztán egyszer közölte, hogy sok vagyok, es nem veszem magam észre, aztán közölte, hogy ne is beszéljünk, meg ne legyünk jóba, azóta kezd hiányozni l, ahányszor látom, eszembe jut, hogy milyen jól elvoltubnk annó.. szerintetek megpróbáljak beszélni vele, vagy hagyjam? 16/f

2015. jan. 5. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
??? Azóta eltelt fél év..az ilyeneknek a nevére sem szoktam emlékezni... :D
2015. jan. 5. 00:17
 2/4 A kérdező kommentje:
én nagyon szerettem, nem mondtam neki hogy tetszik, meg többet érzek, csak nagyon jóba voltunk, nem barátnőm volzt, de akkor is hiányzik minden vele töltött perc
2015. jan. 5. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Bunkó és le is szart téged... Ilyennel nem szabad foglalkozni, már eszébe se vagy, keress mást tényleg, jó tanács...
2015. jan. 5. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ez a vonat elment. Ne aggódj, én már tudom( habár nem hittem el), hogy lesz majd más, akibe leszel igazán szerelmes és az ilyeneket majd elfelejted :)
2015. jan. 5. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!