Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedésben, néhány hét igen intenzív beszélgetés után a fiú azt mondja, hogy szerelmes vagyok beléd? Mennyire hihető. Személyes találkozás még nem volt. önvédelemből.
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 11:18
11/20 anonim válasza:
Abszolút nem hihető. Lehetnek érzelmi kitörései, de az minden, csak nem szerelem. Ez a jobbik eset. De valószínűbb, hogy simán hazudik.
12/20 A kérdező kommentje:
Akkor mi célja???
2015. jan. 2. 15:31
13/20 anonim válasza:
Miért nem találkoztok személyesen?
14/20 anonim válasza:
Mit tippelsz, mi a célja? Hogy lefektessen. Ősrégi trükk. Mégis van még mindig, aki beveszi.
15/20 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy akarok e kockáztatni, mert nem tudon én nit érzek, szeretnék.
2015. jan. 2. 20:49
16/20 anonim válasza:
Ezért kellene találkoznod vele, hogy megtudd, mit akarsz tőle. Élőben lehet, hogy már ő sem lesz szerelmes beléd, mert nem illik össze a valódi személyed az általa kialakított képpel.
De! Az is lehet, hogy mindketten egymásra szerettek.
17/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, mizujs veled, taliztál a szerelmes sráccal? Mik a fejlemények?
19/20 A kérdező kommentje:
Nem lett belőle semmi. Sem találkozó, sem kapcsolat.
jan. 24. 14:20
20/20 anonim válasza:
Kösz, hogy megírtad. Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!