Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedték, hogy eljöjjön vagy miért nem akart eljönni?
Úgy volt, hogy barátnőmmel együtt töltjük a szilvesztert nálunk, mivel az én szüleim nem engedték, hogy náluk aludjak.December 26-án és még előtte is megkérdeztem a szüleit, hogy jöhet-e és azt mondták, hogy igen.
December 31-én mikor felhívtam, hogy nemsokára megyünk érte azt mondta, hogy mg aznap haza kellene vinni, de ezt faterom nem vállalta mivel szilveszterkor inni szeretne.
Így nem láttuk egymást.Barátnőm lényegében ezekkel indokolta a hirtelen változást:
-Megjött neki és nem engedik, hogy így itt aludjon nálunk és így ő sem akar(de már a 4. napban volt).
-Másnap mennek az apja testvéréhez.
Rosszul volt a boltban(nem mondta mikor).
De lehet, hogy azért nem engedték a szülei, mert az enyémek sem engedtek engemet?(Mert barátnőmnek egyszer azt mondta az anyja:,,Én miért engedjelek téged, ha ők sem engedik el?")
En nm ertem ezt a mentalitast... semmi extra nincs abban, ha ott alszik vmelyik vmelyiknel. En nm tudom, hogy a bnod miert nm akart menni, de mindenkeppen kifogasok voltak amiket elzagyvalt nkd, s nm volt egy szep gesztus.
Hany evesek vagytok am?
Ez csak kibúvó volt
Fosnak, hogy megdu@od
Amúgy a te faterod volt a hunyó!
10-kor haza vitte volna, utána meg ihat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!