Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Magyarázzátok el nekem, miért van ez így? Ti biztos értitek, mert Én nem.
Jó pár hónapig fűztem egy lányt. Kijelentette, nem vonzódik hozzám, és hagyjuk. De persze azért hagyta hogy próbálkozzak. Mondtam neki jó. Egyértelmű volt számomra, hogy nem akarom Őt ez után barátként tudni. Felidegesítette, hogy nem igazán válaszoltam neki, mert hát ez után menjen már máshoz. Letiltott facebookon. Majd, feloldott. Én amikor ezt megláttam, szépen a saját tőrét szúrtam bele, és Én is letiltottam. Eltelt 2 hét, és írt egy üzenetet, hogy szerelmes belém.
Most, aki ezt érti, magyarázza el, hogy ezt most hogy. Van aki ezt érti? Mert Én nem. (Ne jöjjenek azok a kommentek, hogy ne menj hozzá vissza, mert már rég ignorálom a személyét, ez nem kérdés)
NEM ÁLLTALÁNOSÍTOTTAM, A LÁNY LOGIKÁJÁT AKAROM MEGÉRTENI
Nehogy már a végén Én legyek a bunkó. :D
Kedves Kérdező! Először is az én-t nem írjuk nagybetűvel, ha másokat megszólítunk, csak akkor írjuk naggyal, azt is csak udvariasságból.
A kérdésre térve: ez a számomra teljesen érthető viselkedés, minden ember ilyen. Ha elveszít valamit, akkor ahhoz elkezd ragaszkodni, akkor is, ha egyébként nem volt számára túl fontos az illető. Mindenki ilyen, de van, aki önérzetesebb, és ha elutasították, akkor elfogadja. Lehet, befelé sír, és rosszul esik neki, de nem jelölget be, meg vissza, meg nem írogat semmit sem. De ilyenek kevesen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!