Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nem szeret a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeret a párom?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt de már fél éve úgy érzem, hogy elhanyagol. Régebben mindig ha találkozásról volt szó képes volt buszozni(ami szerintem tök alap dolog raadasul csak 20percet kell max buszozni) de mostanmostanában hogy meglett a jogsija is már kocsival se jon be ertem amit meg is ertek hiszen keves a benzin de mindig mondom hogy kifizetem de nem engedi. De busszal meg nem kepes bejonni mert hogy 'sokat kell gyalogolni'(10perc) .persze en mindig ki buszozok hozzajuk pedig mar egy eve faj a labam (combfej elhalásom van) es en megis kepes vagyok kimenni o meg nyavajog.. Ja es mellesleg ő a fiu..Szerintetek? :( nem akarok szakitani vele mert nagyon szeretem de mar neha elegem van meet sokszor erzem ugy hogy en vagyok az a fel akinek fontosabb a masik .. Mit tehetnék?

2014. dec. 29. 11:14
 1/5 A kérdező kommentje:

Bocsnat az ertelmetlen irasert de nem valami jo a telefonom

Ja es egyebkent en 17eves vagyok o pedig 18

2014. dec. 29. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
És akkor milyen gyakran találkoztok?
2014. dec. 29. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad már ugy tünik csak te ragaszkodsz annyira a kapcsolat tartáshoz.
2014. dec. 29. 11:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Annyiszor talalkozunk ahanyszor en kimegyek hozzajuk. Vagy nagy ritkan o jon el. De egyebkent suki idoben hetente 2x most egy hetet vele voltam de megint tobb mint egy hetig nem fogunk talalkozni mert enem leszek itthon..
2014. dec. 29. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg azt, hogy nem kapaszkodsz ennyire ezekbe a találkozásokba, és megvárod, hogy ő magától hányszor menne át hozzád úgy, hogy te nem mész hozzá.
2014. dec. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!