Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tesitanáromba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A tanár 30 év körüli én 15 vagyok. Kb. 1 éve állandóan nézem őt . Ha nem láthatom nagyon szomorú vagyok .Már neki is feltűnt,de nem szólt semmit.2014. dec. 29. 00:09
11/15 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazatok van de hogy tudnám elfelejteni ? hisz mindíg csak rá gondolok...
2014. dec. 29. 00:33
12/15 anonim válasza:
Kötélmászásnál jól dörgölőzz neki a kötélnek, ezzel kifejezve vonzódásod!
13/15 anonim válasza:
Nekem miért nem voltak ilyen tanulóim? :(
14/15 anonim válasza:
Én is szerelmes vagyok az egyik tanáromba de nagyon nagyon. Nem vagy egyedül.:) Próbálj meg ismerkedni veled egykorúakkal.
15/15 anonim válasza:
ezt gerjedelemnek hívják, semmi köze a szerelemhez és önszuggesztióval táplálod saját magadnak, ez ártalmas hosszú távon. nekem 3 évig volt főiskolán és örülök, hogy kibírtam és nem történt semmi! Mert most utólag már hányingerem van az egésztől és akkor is tudtam tudat alatt, hogy ezek nem igazi érzések. Fogadd el, hogy más energiaszint, pszichés fejlettségi szinten vagytok és még ha azt is hiszed most, hogy jó lenne, ennél csak jobb van! Sőt csak rosszban van az embernek része, vágyakozás szenvedés, féltékenység..míg egy beteljesedett kapcsolatban jó dolgokban is van része az embernek, még ha nem is életed szerelme, a közös élmények már sokkal jobbak mint ez a gyerekes epekedés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!