Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen a szerelemben? 16/L
Figyelt kérdés
Mindig minden fiúval pofára esek. Vagy távol van, vagy egy smucik, vagy foglalt. Valami MINDIG van! :'(2014. dec. 27. 19:48
11/15 A kérdező kommentje:
Senkinek sem mondtam, h sajnáljon. Egyszerűen vannak olyan pillanataim, amikor ezt ki kell ordítanom és kész. Nem gondoltam, h "2-3 komoly kapcsolatom" lesz rögtön,,Ennyi. , mert kérdezek valamit, attól nem kell bunkónak lenni. Hidd el van elég ilyen "kedves" emberrel dolgom a hétköznapokban is.
2014. dec. 27. 21:00
12/15 anonim válasza:
Ééén is itt vagyok :D Mindjárt 17 leszek, és eddig lehetetlen alakokat fogtam ki. :D Ezért még szerelmes sem voltam soha. :D Nem mintha annyira hiányozna...
13/15 A kérdező kommentje:
De jó neked.. :S csak lazán..lehet van benne valami..elvonulok apácának :3 csak chill
2014. dec. 27. 21:26
14/15 anonim válasza:
Szóval felraktál egy kérdést amire nem is vártál választ mert ki kellett adnod magadból? Zseni, de komolyan. Hallottál már a zenehallgatásról? El sem hiszed mennyit segít. Amúgy meg basszus, bocsi, de nekem is ki kellett adnom magamból. :D
15/15 A kérdező kommentje:
Igen,,képzeld el zenész vagyok,,csak sokszor sok a probléma. Van hogy nem segít már sem a gitár, sem az éneklés,,sem a zenehallgatás.. xd
2014. dec. 27. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!