Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Hol itt a csapda ?
Komolyra fordítva amit leírtál hogy kedves, aranyos vagy és tudsz szeretni meg megérted a másik fél érzéseit és hűséges is vagy, ez mind szép és jó. De ha mondjuk tetszetős külsőd van, vonzó vagy, és jók az adottságaid mindig is lesznek próbálkozó férfiak akiknek csak arra kellenél és lesznek olyanok is akikek arra is és komoly kapcsolatra is. Neked kell tudod kiszűri az igényeidnek megfelelő személyt akivel egyezik az elvárásaitok egymással szemben (értsd mind a ketten komoly kapcsolatot szeretnétek) jelen esetben, mert nekem az jött le, hogy te azt szeretnél.
Véleménykép annyit írnék még, hogy ezek jó tulajdonságok de senki se tökéletes, mindenkinek van rossz tulajdonsága is. De a leírtak mindenképpen pozitívumnak számítanak az én szememben.
Egyetértek a 8-assal. Sok hülye pasit kifogtam én is,de sosem vertek át,és nem csak szexre kellettem nekik.
Komolyodj meg,ne legyél naiv és próbálj a normálisabb pasik környékén is körülnézni.
18/L
Kifogod őket.
(És fiatal vagy még,azt gondolják,hogy könnyen befolyásolható vagy.)
Pár napja engem is kifogtál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!