Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan meleg, aki egyedül fogja tölteni a karácsonyt? Azaz nem a szerelmével, hanem egyedül vagy a szüleivel/rokonaival? Vagy csak én vagyok az egyetlen?
hohó kérdező két hozzászolás van, akik téged szapulnak, vagyis a nemi identitásodat.
De a karácsonyos dologgal én is egyet értek. A karácsony a szeretet ünnepe - a keresztényeknek és a heteroszexuálisoknak. Keresztényként én se ünneplem a budhizmus ünnepeit.
De szerintem is lehet egy meleg magányos. De a karácsonyt ne keverjük ide ha homoszexualitásról beszélünk, mert az nekik nincs.
már miért ne lenne a melegeknek is karácsonya?
a karácsony nem a nemi identitástól függ, hanem a szívünkben lakó Jézustól, a vallásoságtól, stb.
és ha Benedek pápa toleranciára szólítja fel Isten híveit is, akkor bizony ebben a karácsony is benne van!
Már Ferenc pápa van és nem Benedek.
Az meg hogy mi van a Bibliában és hogyan politizál egy pápa két külön dolog. A pápa mellesleg meg RÓMAI KATOLIKUS és NEM KERESZTÉNY! Az hogy valaki a Bibliát használja egy dolog. Ha betartja az abban írtakat akkor keresztény, de ha nem sőt nagy nyilvánosság ellőbb megtagadja az abban írtakat és ellene tesz akkor ki*aszott*l nem keresztény.
- A Biblia több helyen tiltja a bálványokat, a RÓMAI Egyház templomai tele vannak ezekkel
- A Biblia a szombat szentségét tartja, amíg a RÓMAI Katolikusok egy vasárnapra módosították.
- A RÓMAI pápa magát Isten és Jézus földi helytartójának tartja, holott a Bibliában nincs semmi ilyesmi.
- A karácsony mint ünnep a római Szaturnália keresztényesített változata, December 24.-én Mitrász istenég született.
- Amíg a Bibliában a tizedet csak a Jeruzsálemi Templomnak kellett fizetni, sehol nincs utalás a Bibliában arra, hogy a Róma Birodalom Egyházának is kellene fizetni, holott a katolikusok a mai napig szedik eszt, Bibliai alap nélkül
- Amíg a Bibliában feloldozást Istentől kérhetsz, addig a Római Egyház bárkinek osztogatja "ezt".
- A Halottak napja az ősi pogány druidák ünnepének keresztényesített populáris változata, kevésbé vallásosaknál ez a Halloween. A pogányokat csak úgy lehetett az egyházhoz csatolni, ha meghagyják az ünnepeiket, kicsit "keresztényesítenek"rajtuk.
- Az katolikus egyház tele "Szentekkel" holott a Bibliában egy Szent van és az Isten, illetve a igaz keresztények lesznek majd Szentek Jézus eljövetele után.
És ez csak pár apróság, vannak komolyabb dolgok az egyház körül még, illetve az első jezsuita pápa körül.
Nem meleg vagy, hanem buzeráns. :) Meleg a nyár, meg a leves. Te egy hormonzavaros BETEG vagy.
A pápáról meg annyit, hogy ő azt mondja, amit mondania kell, ugye, mert agymosni jó dolog.
Én sem a szerelmemmel töltöm sajnos, de nem leszek egyedül, szüleimmel leszek. Viszont ha minden jól megy január elején jön hozzám a barátom, az lesz nekem az igazi karácsonyi ajándék ^^
25/F
Csak szilveszterkor leszek a barátommal.
Ja és amúgy van nekem is (mindig is volt) Karácsony, akármit hablatyol itt ez a sok balfsz :D
A kereszténység (amihez tartozik a karácsony) vadászta régen a homoszexuálisokat többek között.
Vagyis szerintem ne támadjuk azt akiknek igaza van! Melegeknek nincs karácsony.
vagy a szüleivel/rokonaival?
És ez miért akkora baj? Ilyenkor nem dugason kell gondolkodni.
Én is egyedül karácsonyozom. :D De eddig nagyon jó volt, szüleimhez átugrottam és együtt vacsoráztunk. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!