Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratmhoz mostanaban én megyek ö még csak egyszer volt igaz hogy nalam nem tudnank ketteseben maradni de ugy érzem mar nem akar jönni inkabb menjek én . Meg korabban figyelmesebb volt . Mit tegyek?
ez igaz, de lehet kapkodott. mert ideges.
nem tudom mióta vagytok együtt, de szerintem kezd neki megszokottá válni a dolog, esetleg ha még nem volt szex arra pályázik, hogy nála kettesben vagytok és hátha lesz. próbáld meg elcsalni erre-arra, ha szerveztek közös (nem otthon ülős) programokat és akkor sem változik akkor nem igazán gondolja komolyan (én is ilyen voltam a csajokkal régen)
#2 vagyok
ha nem jön be amit írtam, hagyd a francba. abból kiindulva, hogy kérdezed, ez zavar téged. nem ér annyit, hogy magad őröld ilyen dolgokon. lépj tovább. nem fogod megbánni. én mikor megismertem a feleségem, képes voltam hajnalban is elmenni hozzá, pedig csak titokban pár percet tudtunk találkozni, mégis sokszor megtettem. előtte hasonlóan viselkedtem, mint a barátod (mondjuk nekem általában nem egy nőm volt egyszerre)
Hát ez biztos nem szeret.Ha egy férfi/fiú szerelmes az az első hogy bemutat a barátinak és a családjának és büszkén mutatja nekik hogy te vagy az ő barátnője.Egy kapcsolat elején meg de pláne folyton veled akarna lenni.
Remélem már szakítottál már vele.
Ne legyél naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!