Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljam meg hogy ne lógjak állandóan a férjem nyakán?
Rettentő magányosnak érzem magam, barátok fogytán vagyok, nem beszélek csak a családtagjaimmal, egész nap itthon vagyok egyedül a kis fiammal.
Ő 2 napot dolgozik 2 nem és így megy a műszakja, és amikor itthon van állandóan amikor el megyek mellette meg szeretgetem a fülét.
Csúnya szokás, és érdekes hangot is adok ki hozzá.
Valami nagyon gyerekes vagyok 27 éves létemre.
Ő nagyon ritkán jön oda hozzám , szinte egész nap hozzám sem szólna csak feküdne az ágyba és nézné a filmeket sorban csak cigizni és wc-re járna ki.
Ha hagynám.
Gyakran szoktunk veszekedni, és már párszor a fejemhez vágta hogy nem hagyom élni, nem jut levegőhöz.
Amikor meg nem szóltam hozzá, mert a szeretgetés mellett az is baj hogy beszélek hozzá őt meg nem érdekli.
De ha nem hozzá akkor kihez szóljak?
No akkor meg rám kiáltott hogy, : Mi bajod van !?
Szóval az is baj ha szeretgetek közelében vagyok az is baj ha nem beszélek hozzá ha nem kérdez.
Akkor hogy legyen?
Nagyon sokat szoktunk veszekedni heti szinten egy nagyobb veszekedés icike picike apró dolgokból.
pL én nagyon sértődékeny vagyok.
ő levetközik munka után vagy csak este, a bugyogó a zokni minden egyes ruhadarabb a szőnyegen hever ott ahol levetközött szana szét, még egy kupacba sem pakolja soha.
Amikor szólok érte hogy már megint hogy vetette le akkor rám kiabál jólvan! Én meg megsértődök rajta.
Vagy mert benn eszik a szobába morzsázik és tányért mindent bent hagy maga után,
Nem tudom az ilyesmit szó nélkül hagyni.
Amikor sírok, észre sem veszi, nem vigasztal, sőt még jobban mondja a mondokáját mikor már felidegesítettem.
Én ilyenkor mit tehetek?
Nagyon várta mikor terhes voltam csak nem gondolta hogy ekkora felelősséggel törődéssel jár egy gyereknevelés.
Persze hogy terveztük, várta nagyon, csak ő nem gondolta hogy néha neki is ki kell venni a részét a gyereknevelésből.
Néha 1-2 órát foglalkozni vele, mert oké hogy az ember nem várhatja el hogy fürdesse vagy kakis pelenkát cseréljen rajta de ,azért ringatni, kézben fogni, vagy beszélgetni hozzá, vagy már mivel nagyobb játszani vele. lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!