Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit szeretek, mással van. Hogyan lehet kibírni? F/22
és mit érdekel az téged,hogy mással van?nem értem.
főleg ha még friss a kapcsolata,akkor simán lehetne nyomulnod és kiütni a nyeregből a másikat.
egyébként meg amit átélsz az a tökölés és a halogatás büntetése.
erre gondolj amikor eszedbe jut ez az eset.
ha te nem dugod meg,megdugja boldogan más.
csak magadat hibáztathatod.
és a mai napig van férfiklub,küzdősport edzés a neve.
aztán ha valaki elmesélne egy ilyen sztorit edzés után,akkor azt mondanám-a fa-szt pitsogsz már itt,ha lenne tököd akkor te dugnád nem a másik.találd meg a tököd,ne nekem nyivákolj,mint egy fürdős ku-rva.
Nemáár tök aranyos :) Jól állsz hozzá, hidd el ha a csaj otthagyná miattad a mostani paliját rá is máshogy néznél, de tényleg :/
Szar érzés, de ez van....Tedd magad túl rajta, tudom h nagyon közhelyes de idővel majd úgyis jobb lesz. Velem is volt ilyen, 1 hónapig (najóó van az 2 is ;) szar volt, de nem gondoltam rá, nem is beszéltem róla, egyszerűen csak nem foglalkoztam vele és sokkal jobb lett. Szerintem még mindig tudnám szeretni, de már elmúlt ami volt én meg tök jól vagyok, az élet megy tovább.
Fogadd el ezt a helyzetet, de könyörgöm nehogy az jusson eszedbe h megvárod míg szakít a másik taggal és addig más lányok felé sem nézel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!