Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csókolja meg akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csókolja meg akkor a barátnőjét, mikor én ott vagyok?

Figyelt kérdés
Eléggé tetszett egy srác a suliból, és én is neki. Elég jó kapcsolatunk volt, de mikor összejöttünk volna, sokminden közbejött (szerettem meghalt, hasonlók), és egy nem teljesen tiszta pillanatomban, azt mondtam, hogy legyünk csak barátok. Egész jól fogadta, és utána is tök jókat beszélgettünk. Most minden kezd rendbejönni az életemmel, de neki barátnője lett, és elég szar érzés. Mindig felém néz a suliban, figyel, szoktunk egymásnak köszönni (kivétel, mikor ott a barátnője, mert kínos lenne), de egyszerűen nem tudom mire vélni. Mindig magához öleli meg megcsókolja a barátnőjét, mikor tudja, hogy látom, meg a közelben vagyok, de emellett egyfolytában néz. Miért van ez? Vélemény? Mit tegyek?

2014. dec. 16. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:

" Mindig magához öleli meg megcsókolja a barátnőjét, mikor tudja, hogy látom, meg a közelben vagyok"

- Te mondtad, hogy legyetej csaj barátok... de még ha tudná is, hogy tetszik neked, akkor sem kellene hozzád igazítani a kapcsolatát.

2014. dec. 16. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán féltékennyé akar tenni.
2014. dec. 16. 17:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem kellene hozzám igazítania a kapcsolatát, ezt egy szóval sem mondtam. De ismétlem: nem azért utasítottam vissza, mert nem tetszik vagy nem szeretem. És ezt ő is tudja. "Nem tiszta pillanat". Magyarul részeg voltam, ha nem esett volna le.
2014. dec. 16. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
És honnan tudod, hogy akkor nem csinálja ugyanezeket amikor nem vagy ott?
2014. dec. 16. 17:28
 5/7 A kérdező kommentje:

A barátnője kb egy helyben áll és telefonozik. Mikor takarásban vagyok, nem lát, addig csak átkarolja a barátnőjét. Sokáig. Meglát, egyből elkezdi csókolgatni, ölelgetni, minden.

Jó, persze, biztos, akkoris megcsókolja, ha én nem vagyok ott, csak ez a jellemző.

2014. dec. 16. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem túlságosan beleképzelsz valamit. Akkor is megcsókolja a barátnőjét, amikor te nem vagy ott. Mit tudsz tenni? Már semmit.
2014. dec. 16. 17:31
 7/7 mira4 válasza:
szerintem is beleképzelsz valamit. hisz lehet hogy részegen de akkor is azt mondtad hogy legyetek csak barátok. ezek után vagy szerintem nincs jogod, vagy nem érdemes megsértődni azon ha a BARÁTNŐJÉT csókolgatja.szerintem az a természetes ha tovább lép és összeszed valaki mást.
2014. dec. 17. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!