Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szakítsak? Ő nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak? Ő nagyon szeret!

Figyelt kérdés
Tobb mint egy eve vagyunk egyutt, es o azt hiszi hogy minden rendben van, de en par hete mar nem ugyanazt erzem... Hogyan vezessem be ezt a dolgot ugy, hogy ne ugy erkezzen mint derult egbol a villamcsapas?

2014. dec. 15. 17:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na, mielott meg barki elhordhat engem barminek is...! Velem is csinaltak mar ilyet, es szerinem teljesen korrektek voltak, az erzeseirol senki sem tehet! Kedves vapaszolok nem ertem mit kene tennem, kezdjek bunko lenni? Ha szamit a szakitasra ugy talan jobb?! Igy is ugyis fajni fog, csak gondoltam hatha valaki ismer egy kevesbe fajdalmas megoldast, es nem csak vadaskodni fogtok.. En egy kerdest tettem fel, nem velemenyt kerdeztem ki.
2014. dec. 20. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Tudod a legtöbb kapcsolatban úgy kéne menni a dolgoknak,hogy a másik fél szól a másiknak ha valami már nincs rendbe,és megpróbálják rendbe hozni.. ( ha mind2 fél akarja ) Nem magába tartja,és elhiteti a másikkal,hogy minden rendbe..

Ez esetben nem úgy érkezett volna a másiknak,mint derült égből villámcsapás..

Ilyen egyszerű..

2014. dec. 20. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az utolsó mondja. Igen, az érzéseidről nem tehetsz, de arról igen, hogy nem közlöd a barátoddal, hogy valami nem stimmel. Ugyanis akkor szoktak az érzések változni, hogy ha már valami rossz,megromlott. Ezen persze lehetne javítani, ha közölnéd a dolgokat időben, de hát nő vagy, ne várjunk többet. Gerinctelen egy dolog ez amit csinálsz!
2014. dec. 20. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!