Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a legjobb barátom? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nekem van pasim (aki megcsal, több lánnyal is, de ő még nem tudja hogy én tudom), és a legjobb barátomnak (aki fiú) is van barátnője. De múltkor közös filmezésnél simogatta a kezem, majd a hasam. (ez megszokott, mindig simogassuk egymás karját..egyebek, de nem komolyan) de utána megcsókolt majd letepert, de én leállítottam. utána azt mondta hogy ez csak megtörtént, de ő nem szeret engem. ezért ezt megpróbáltam elfelejteni, de azóta akárhova megyünk mindig összekulcsolja a kezünket, és puszilgatja a szám szélét. megkérdeztem nemrég tőle, hogy mit kér tőlem karácsonyra, mire azt mondta, hogy töltsek vele egy éjszakát, de ezután gyorsan elterelte a témát. tegnap egy buliban voltunk..táncoltunk, ittunk.., és ott volt a barátnője legjobb barátja ezért szólt nekem, hogy sajnálja, és utána már nem táncolt velem. hazafele is együtt mentünk, mert egy kollégiumban lakunk, és a liftre várva kérdezte hogy hiányzik e nekem most a pasim, és utána megcsókolt, de csak futólag. miért csinálhatja ezt, ha azt mondta hogy nem szeret?

2014. dec. 14. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Azon gondolkozol, hogy megcsaljad vele a barátodat? Ne csald meg vele. Szakíts a barátoddal, mondd meg neki, hogy szakítson a barátnőjével és utána oké.
2014. dec. 14. 18:48
 2/9 Galaxis. ***** válasza:
Ha a pasid megcsal és tudod akkor miért vagy vele? Nem zavar téged? (nyitott kapcsolatra vágysz?) akár, hogy is de élvezed! Máskülönben miért volnál a koleszos barátoddal? Szereted tenni magadat neki!
2014. dec. 14. 18:49
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Parázna fiatalság
2014. dec. 14. 18:50
 4/9 A kérdező kommentje:
a barátommal szakítani fogok természetesen, nem szeretem ha megcsalnak és én se csaltam meg!!!!!!!! mért ezen akadtok le ha nem is ez a kérdés, a kérdésre válaszoljatok már
2014. dec. 14. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
te azon gondolkodsz, hogy miért csinálja ezt veled?? én inkább azon gondolkodnék a helyedben, hogy nehogy nagyot puffanjak, mert nagy valószinüséggel nem akar semmit tőleg csak megd.ni téged. te meg megcsalod vele a barátodat (bár azért se nagyon kár, ha ő is megcsal téged) és utána meg szépen majd a két szék közé esel. tökéletes lehetőség egy későbbi összetört szivhez, amiben te fogod a rövidebbet húzni. nagyon nehéz felállni egy ilyen csalódásból,lehet, hogy egy ilyen puffanás kihatással lesz az egész további életedre, párkapcsolataidra, a fiúkhoz való hozzáállásodra, lelkiállapotodra, szóval én nem tenném ezt a helyedben. nagyon nagyot fogsz puffanni, mert ez a fiú nem akar tőled semmit, ez abból derül ki, hogy ő sem szakit, meg hogy nem vállal fel téged, és amikor ott van a barátnője haverja, akkor egyből menekül előled, és nem vállal fel téged. gáz amit csináltok, de te tudod.
2014. dec. 14. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
nem értem miért ilyen primitívek az emberek ezen az oldalon....igen szakítani fogok a barátommal, de ez nem jelenti azt hogy megcsalom, NEM CSALOM ÉS NEM IS CSALTAM MEG ezt olyan nehéz felfogni? a legjobb barátom igen csinál ilyen fura dolgokat, de én nem viszonzom, én nem szeretem őt ilyen módon. miért olyan nehéz az emberek felfogása. agyam eldobom komolyan, reménykedtem egy normális válaszban ami segíthet megfejteni, de úgy tűnik ide csak agyatlanok járnak.
2014. dec. 14. 21:18
 7/9 anonim válasza:
Nem tudok jó tanácsot adni, de együttérzek veled :/
2014. dec. 15. 17:51
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó, igazából nekem ez is nagyon nagy segítség, nagyon hálás vagyok :D
2014. dec. 15. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérlek folytasd az írást, jó kedvem lett ahogy olvastam!:) A barátod dugópartnert akar belőled csinálni, miközben megtartja a barátnőjét is. Kérdés, hogy beéred-e ennyivel..
2014. dec. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!