Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Ez a baja a távkapcsolatoknak. 60km nem sok, de nem is kevés. Ha nem tudtok minden nap találkozni, akkor ennek nincs nagyon jövője. Lehet flörtölgetni, lehet neten ezt-azt csinálni, de ez nem nevezhető kapcsolatnak.
Valahol megértem, hogy ő ennél többre vágyna.
60 km, az semmi. Én akkora távolságra lakom a pesti sulitól, és minden nap bejárok. Egy óra az út, tömegközlekedéssel együtt 1,5 óra.
Én a barátomtól 100 km-re lakom, egy megyében lakunk, tömegközlekedéssel együtt 2,5 óra. Mi is hetente legalább 1x, de van, hogy kétszer is találkozunk. Az egyik általában olyan, hogy egész hétvégén ott vagyok. Kevés, nekem különösen az, én amúgyis nagyon hiányolom őt mindig. De ha igazán szeretitek egymást, mindent meg lehet oldani.
Valószínűleg kevés a találkozó. Meg lehet, hogy ő, amikor kimondta, hogy ő is szeret, azért tette, mert nem akart fájdalmat okozni.
Ezek szerint te jobban szereted őt, mint ő téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!