Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak rá?
Augusztus elején szakított velem a párom. Szeptemberben még is közeledtünk egymás felé de aztán kiderült már van új valakije. Jó a viszonyunk sokat beszélünk szinte mindent megosztunk egymással. Elmondta,hogy még nincs túl rajtam és elismeri,hogy hamar váltott és még szeret engem. Viszont amikor mondtam neki,hogy költözzön haza próbáljuk meg újra nem történt semmi. Mondta,hogy össze van zavarodva nem tudja mi legyen...de már december van!!
Meddig várjak rá vagy egyátalán mit csináljak,hogy visszajöjjön hozzám? Napi szinten beszélünk találkozunk kedves vagyok vele mindent megpróbálok már nem tudom hogyan tovább. Volt már valaki ilyen helyzetben? Nagyon szeretem úgy érzem nekem Ő az igazi és ez megrémít hiába próbáltam továbblépni nem sikerült.
Ezt az evet meg bird ki:)..
Nincs sok.aztan kerdezz ra ujra.ugyis karacsony jon:). Hatha kozelebb kerultok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!