Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nincs a friendzoneban, hogy tudassam vele?
Van egy évfolyamtársam, akivel egy évvel ezelőtt ismerkedtem meg, és elég sokat beszélgettünk. Kölcsönösen bejövünk/bejöttünk egymásnak. Nyáron volt egy kis incidens, bortúra után írt rám pont, eléggé kivoltam, és mondtam neki, hogy legyünk inkább csak barátok. Tök jól fogadta, nem akadt ki. Most néhány hete elkezdett érdekelni. Már többször is láttam, hogy mindig engem néz, mikor suliban a barátnőjével csókolózik, úgy intézi direkt (nagyon látszik), hogy ott legyek, akkor rakja a csípőjére a kezét, mikor látom meg ilyenek... Mostanában újra köszönünk egymásnak.
Két kérdésem van:
1. Hogyan oldhatnám meg, hogy újra beszélgessünk?
2. Mikor beszélgettünk, mindig NAGYON sokat beszélt magáról. Mikor megkérdeztem, hogy hogy van, kb elmesélte a fél életét. Hogy éreztessem vele, hogy jól esne, ha kicsit velem is törődne maga mellett?
Én azt mondom hogy mindíg legyél ott a kornyezeteben és figyeld ki mikor tudsz vele pár szót váltani és amikor magarol meselni kezd vagj kozbe ne hagyd hogy csak magarol beszeljen ha ez nem vallna be akk vigyel fullhalgatot hangos zenevel v fuldugot vahy mikor mar felbe akarid szakitani a beszelgetest akor tégy ugy mintha hivnabak telefonon
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!